Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Δίκη Κουκούδη: Την ποινή των ισοβίων πρότεινε η Εισαγγελέας για τους δύο ταμίες!

Την ενοχή των δύο κατηγορουμένων ταμιών του Δήμου Παγγαίου για ανθρωποκτονία από πρόθεση και άμεση συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση,  για τη δολοφονία του Δημάρχου Παγγαίου Τριαντάφυλλου Κουκούδη πρότεινε η Εισαγγελέας κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας την Τρίτη. Επίσης για αυτόν που κατηγορείται ότι προμήθευσε το όπλο (uzi) η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του για την κατηγορία της συνέργειας σε ανθρωποκτονία. Τις ίδιες προτάσεις έκανε και η πολιτική αγωγή.

Η πρόταση της εισαγγελέας μεταφράζεται σε ποινή ισοβίων δεσμών για τους δύο ταμίες.
Από την πλευρά της η υπεράσπιση ζήτησε ελαφρυντικά για τους δύο ταμίες με κυριότερα χαρακτηριστικά αυτά του εν βρασμού ψυχικής ορμής και βιαίας οργής και θλίψης καθώς και του προτέρου  εντίμου βίου .

Το δικαστήριο απεσύρθη στις 14:00 το μεσημέρι για να συσκεφθεί επί της αποφάσεως η οποία θα ανακοινωθεί το μεσημέρι της Τετάρτης στις 13:00. Μάλιστα το δικαστήριο ενημέρωσε τους δικηγόρους και τους ενδιαφερόμενους αργά το απόγευμα ότι θα αργήσει να εκδοθεί η απόφαση  και έτσι η ανακοίνωση της μεταφέρθηκε αρχικά για τις 09:00 της Τετάρτης, αλλά επειδή οι δικηγόροι και των δύο πλευρών είχαν κόλλημα τελικά η απόφαση θα ανακοινωθεί το μεσημέρι της Τετάρτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου