Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Νέες ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών προανήγγειλε η Ντόρα!

Νέες ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών προανήγγειλε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη, προκαλώντας αναταραχή στη Ρηγίλλης, αλλά και στην Ιπποκράτους!

Μιλώντας στο rela fm έκανε λόγο για «εσωτερικές αναταραχές στα κόμματα» προβλέποντας ότι το σύστημα δεν θα μείνει αλώβητο καθώς η κοινωνία, όπως είπε, βρίσκεται σε κρίση.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας προέβλεψε ότι θα υπάρξουν και νέες ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών μέσα στο 2011 καθώς όπως είπε οι βουλευτές αδυνατούν πλέον να ακολουθήσουν την κομματική γραμμή.

Μάλιστα η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι ήδη υπάρχει η συμφωνία με τον Φ. Κουβέλη για δράση ως κοινοβουλευτική ομάδα με παρουσία σε όλες τις επιτροπές της βουλής ενώ άφησε να εννοηθεί ότι θα ανιχνευθούν οι προθέσεις των βουλευτών που έχουν διαγραφεί από το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός των δέκα βουλευτών. Η κ. Μπακογιάννη πέταξε και τα καρφιά της στον Αντώνη Σαμαρά, αλλά και στον Κώστα Καραμανλή, για τυον οποίο είπε ότι «απέτυχε παταγωδώς στην επανίδρυση του κράτους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου