Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Η σέξι λεσβιακή διαφήμιση που απαγόρευσε ο Μπερλουσκόνι!

Μία σέξι διαφήμιση με δύο όμορφες γυναίκες που βρίσκονται μαζί στο κρεβάτι σοκάρισε τον ... γνωστό για τις αυστηρές ηθικές του αρχες Μπερλουσκόνι.

Έτσι το τηλεοπτικό κανάλι του “Καβαλιέρε” απαγόρευσε στα τηλεοπτικά του κανάλια να προβάλουν τη νέα διαφήμιση της Renault για το Twingo “Miss Sixty”. Το διαφημιστικό σποτ δείχνει ένα πάρτι στο οποίο δύο όμορφες γυναίκες ανταλλάσουν πονηρές ματιές και στη συνέχεια απομονώνονται στην κρεβατοκάμαρα.

Εκεί γίνεται ένα ερωτικό “παιχνίδι” μεταξύ τους, το οποίο όμως τελειώνει με τη μία από αυτές να επιβιβάζεται στο “γυναικείο” αυτοκίνητο. Είναι η μόνη στιγμή – το τέλος – όπου το διαφημιζόμενο αυτοκίνητο κάνει την εμφάνισή του. “Είναι ένα κοριτσίστικο ζήτημα” κλείνει η διαφήμιση.

Η διαφήμιση δημιουργήθηκε από την ιταλική Publicis ωστόσο η δημόσια τηλεόραση Rai ιδιοκτησίας Μπερλουσκόνι, αρνήθηκε να τη μεταδόσει. Το ίδιο έκανε και ο όμιλος Mediaset του ιδίου.

Από την πλευρά της εταιρείας, η Ντανιέλε Τραντσίνι δήλωσε ότι “ήθελαν να δημιουργήσουν μία διαφήμιση αυθεντική, πρωτότυπη και ευχάριστη ωστόσο όχι πρόστυχη”. “Νομίζουμε ότι το πετύχαμε” αναφέρει. Η ίδια πάντως σημείωσε ότι ακόμη και αν στην Ιταλία δεν την δείχνουν θα την προβάλλουν αλλού στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου