Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Ντόρα: Με την εγγραφή δώρο κινητό!

Νέα ήθη στην πολιτική από τη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη. Τι απαντά η Δημοκρατική Συμμαχία στα δημοσιεύματα.

Μειωμένες τιμές σε πακέτα κινητής τηλεφωνίας και ακριβά κινητά που διαθέτουν Ίντερνετ μπορούν να έχουν όσοι γραφτούν μέλη στο νέο κόμμα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Έθνους.

Η προσφορά ξεκίνησε σύμφωνα με το δημοσίευμα στις 11 Νοεμβρίου, δέκα ημέρες πριν η Ν. Μπακογιάννη ανακοινώσει την ίδρυση του νεου κόμματος και αρχικά ίσχυε για τα μέλη που επιθυμούσαν να εγγραφούν στο φόρουμ. Σήμερα ισχύει για όλους τους πολίτες που θέλουν να γίνουν μέλη της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Μετά από συνεννόηση με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, με την απόδειξη της συνδρομής 20 ευρώ στο κόμμα πηγαίνουν στο υποκατάστημα της εταιρείας και παίρνουν την προσφορά στο τηλέφωνο. Η μείωση στο πάγιο μάλιστα κυμαίνεται στο 10-15%.

Οπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, αυτές οι πρακτικές στην πολιτική χρησιμοποιούνται ήδη από κόμματα στο εξωτερικό, ωστόσο στην Ελλάδα την πρακτική εγκαινίασε η κ. Μπακογιάννη, στην προσπάθεια να εξασφαλίσει καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των μελών...

Με ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Συμμαχία διευκρίνισε οτι πρόκειται αποκλειστικά για εσωτερικό πρόγραμμα συνδέσεων για τα στελέχη αντίστοιχο με προγράμματα που έχουν συνάψει πολλοί άλλοι πολιτικοί οργανισμοί και επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα, αναφέρει η ανακοίνωση, δεν επιβαρύνει οικονομικά τη Δημοκρατική Συμμαχία η οποία με κανένα μέσο, ούτε από την ιστοσελίδα της ούτε με ανακοίνωσή της, διαφήμισε στο κοινό οποιαδήποτε τέτοια παροχή.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου