Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Αχαϊα: Ιερόδουλη έβαλε αγγελία στο ίντερνετ για να βρει... αντικαταστάτρια!

Διαβάστε την αγγελία που έβαλε - Τι προδιαγραφές θέλει να έχει η αντικαταστάτριά της και ποια αμοιβή υπόσχεται ότι θα πάρει...


Πρόκειται για μία πρωτάκουστη υπόθεση που φέρνει στο φως το dete.gr. Κοπέλα, ονόματι Λίζα, που δηλώνει ότι εργάζεται σε ερωτικό στούντιο στην Πάτρα, με αγγελία που έβαλε στο διαδίκτυο, γνωστοποιεί ότι ζητά κοπέλα να την αντικαταστήσει! Προφανώς επειδή η ίδια θα λείψει και δεν θέλει... να ξεμείνει το στούντιο.

Μάλιστα, η ίδια θέτει και τις προδιαγραφές που θέλει να έχει η αντικαταστάτρια της, ως προς την ηλικία, αλλά και ως προς τα προσόντα που πρέπει να διαθέτει για να επιλεγεί. Συγκεκριμένα, ζητά να έχει ηλικία από 21 έως 28 χρονών και να είναι πρόθυμη κι ευχάριστη...

Παράλληλα, η ίδια ξεκαθαρίζει ότι όποια κορίτσια ενδιαφέρονται να την αντικαταστήσουν θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί της (όχι με τη διεύθυνση του στούντιο), δίνοντας στην αγγελία και τηλέφωνο επικοινωνίας. Όσο για την αμοιβή; Στην αγγελία υπόσχεται ότι υπερβαίνει τα 500 ευρώ, που δίνεται όπως σημειώνει αναλόγως προσόντων, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει για ποιο χρονικό διάστημα προσφέρεται αυτή.

Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο της αγγελίας έχει ως εξής: «Ονομάζομαι Λίζα και ψάχνω αντικαταστάτρια για εργασία σε Στούντιο στην Πάτρα!!!Αν είσαι κοπέλα από 21-28 ετών, πρόθυμη, ευχάριστη, επικοινώνησε τώρα μαζί μου!!!Αμοιβή από 500 ευρώ, και παραπάνω, αναλόγως προσόντων! Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ....»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου