Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος αστυνομικών θα διερευνήσει ο εισαγγελέας!

Στη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης οδήγησαν τα επεισόδια που σημειώνονται τα τελευταία 24ωρα στην Κερατέα, έπειτα από σχετική παραγγελία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας, Ελένης Ράικου.

Μεταξύ των αδικημάτων που αναμένεται να διερευνήσει ο αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός, είναι και αυτό της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών, καθώς και του παρισταμένου στο σημείο εισαγγελέα.

Παράλληλα, ζητείται και η διερεύνηση του τραυματισμού δημοσιογράφου τηλεοπτικού καναλιού από αστυνομικούς. Από την έρευνα εντοπίστηκε αστυνομικός που φέρεται ότι χειροδίκησε σε βάρος του δημοσιογράφου, όταν ο τελευταίος προσπάθησε να διαμαρτυρηθεί για τον ξυλοδαρμό του. Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ αναζητείται ο συνάδελφός του, που προχώρησε στον ξυλοδαρμό.

Χθες, συνεχίστηκαν για τρίτη μέρα οι συγκρούσεις μεταξύ κατοίκων και ανδρών των ΜΑΤ. Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε πέντε συλλήψεις. Συγκεκριμένα, τρεις κατηγορούνται για επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών, ένας για κατοχή μαχαιριού και ένας για κατοχή φυσιγγίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου