Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Δόλιες σκέψεις για τη Γιάφκα και την Τρομο-Κρατία...

Κόρη γνωστού πολιτικού και πρώην υπουργού λένε ότι είναι η γυναίκα που συνελήφθη εχθές στην εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης, που κατά πάσα πιθανότητα έχει σχέση με τη Σέχτα, ανεξάρτητα αν δεν ταυτοποιήθηκαν στη βαλλιστική τα όπλα με την εν' λόγω οργάνωση... Η ίδια λέει ότι από "αντίδραση" μετείχε στην οργάνωση. Αντίδραση για όσα ζούσε δίπλα στον διεφθαρμένο πατέρα της πολιτικό..

Εμείς, όμως, έχουμε μια "άλλη" άποψη.. Πλην των τέκνων των πολιτικών της Αριστεράς, σχεδόν όλα τα παιδιά των βουλευτών των δύο μεγάλων κομμάτων εξουσίας έχουνε προσληφθεί ή έχουνε με κάποιο τρόπο σχέση με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, τη γνωστή μας "ΕΥΠ"... Κι' έτσι, εφόσον, η γυναίκα αυτή είναι κόρη πρώην υπουργού δεν θα μας εξέπληττε καθόλου το γεγονός αν "αποδεικνυόταν" στο μέλλον ότι η κοπέλα έκανε τη "βρόμικη" δουλειά της υπηρεσίας..

Πότε, όμως, θα το μάθουμε κάτι τέτοιο αν συμβαίνει ; Το πιθανότερο είναι ποτέ ! Διότι, σε τέτοιες περιπτώσεις σε απαρνιούνται όλοι κι εσύ εκ των προτέρων έχεις αποδεχθεί τη μοίρα σου.. Εκτός κι αν.............

Την "πιάσει" κρίση ειλικρίνειας και ομολογήσει τα πάντα... αν ενδόμυχα πράγματι μισεί τον πατέρα της.. Αν τελικά βρεθεί κανένας Έλληνας - τρελός "wikileaks" κι αρχίσει να βγάζει τα πάντα όλα στη φόρα... .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου