Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Σύλληψη ατόμου για Παράνομα Παίγνια μέσω Η/Υ και παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών...

Από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομιής Διεύθυνσης Δράμας, συνελήφθη ένας 26χρονος, διότι χθες (17-12-2010) και ώρα 22:30΄ στη Δράμα, σε αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε κατάστημα καφενείο – επιχείρηση προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου (ΙΝΤΕRNET ΚΑΦΕ), κατελήφθη ως υπεύθυνος του καταστήματος και ενεργώντας για λογαριασμό της ιδιοκτήτριας, η οποία απουσίαζε κατά την ώρα του ελέγχου, να έχει εγκαταστήσει σε δευτερεύουσα αίθουσα αυτού και να λειτουργεί δίκτυο δεκατριών (13) Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, ελεγχόμενο από έναν (1) κεντρικό Η/Υ, επιτρέποντας σε δύο (2) πελάτες - παίκτες τη διενέργεια απαγορευμένου ηλεκτρονικού παιγνίου.
 
Στην ίδια αίθουσα επτά από τους παραπάνω Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές βρισκόταν σε κατάσταση αναμονής, πρόσφοροι ανά πάσα στιγμή σε πελάτες του καταστήματος για διενέργεια παιγνίου.

Επίσης..........

όπως διαπιστώθηκε κατά τον έλεγχο, ο ανωτέρω συλληφθείς δεν κατείχε το προβλεπόμενο βιβλιάριο υγείας, ενώ σε σωματική έρευνα που ακολούθησε στον 26χρονο, βρέθηκε μία νάυλον συσκευασία που περιείχε κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 14,9 γραμμαρίων.
Κατασχέθηκαν δέκα (10) Η/Υ με τα παρελκόμενά τους, καθώς και το χρηματικό ποσό των οκτακοσίων εξήντα (860) Ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του απαγορευμένου ηλεκτρονικού παιγνίου. Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος που απουσίαζε κατά τον έλεγχο, αναζητείται από την υπηρεσία μας στα πλαίσια του αυτοφώρου για να συλληφθεί.- Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα προσαχθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημ/κών Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου