Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Καλαμάτα: Μπήκε στο νοσοκομείο με μηχανή για να διαμαρτυρηθεί!

Απίστευτες εικόνες με τον μοτοσικλετιστή να κάνει βόλτες στους διαδρόμους του νοσοκομείου - Στους αστυνομικούς που τον έπιασαν, δήλωσε οργισμένος!


Η εισβολή του μοτοσικλετιστή, έγινε στα Επείγοντα του νοσοκομείου Καλαμάτας για να διαμαρτυρηθεί, όπως είπε αργότερα στους αστυνομικούς, επειδή δεν τον εξυπηρέτησαν καλά! Ο δράστης που τελικά συνελήφθη, ισχυρίστηκε ότι ήταν αγανακτισμένος επειδή δεν του παρασχέθηκε η δέουσα ιατρική φροντίδα μετά από τροχαίο που είχε.

Το θέμα φέρνει στο φως η eleftheriaonline.gr. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, αυτόπτες μάρτυρες λένε ότι η μηχανή πέρασε από ένα μικρό άνοιγμα των δύο γυάλινων φύλλων της πόρτας, τα οποία καταστράφηκαν. Στη συνέχεια ο 39χρονος μπήκε με τη μηχανή στους διαδρόμους του νοσοκομείου.

Οταν επιχείρησε να βγει από την ίδια πόρτα καβάλα στη μηχανή και διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε, κατέβηκε, σήκωσε το βαρύ ραγισμένο γυάλινο φύλλο και το έβαλε στην άκρη. Μετά πάρκαρε τη μηχανή έξω από το κτήριο και επέστρεψε πεζός στα Επείγοντα. Οταν βγήκε λίγο αργότερα, τον περίμενε… περιπολικό και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου