Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ......

Η μεγαλύτερη και ομορφότερη Ονειρούπολη συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία. Ο Δημοτικός Κήπος και η Πλατεία Ελευθερίας μεταμορφώθηκαν σε ένα πραγματικό χωριό του Αη Βασίλη, όπως το ονειρεύτηκαν μέσα από τα παραμύθια εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιελάμβανε την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου ποντιακά παραδοσιακά τραγούδια από την οικογένεια Ραμπίδη και στην συνέχεια μία καταπληκτική συναυλία από την Φιλαρμονική του Δήμου Δράμας.

Το σπίτι του Αη Βασίλη.Ο κεντρικός ήρωας και οι οικοδεσπότες της Ονειρούπολης υποδέχεται πάντα χαμογελαστός μικρούς και μεγάλους στο πανέμορφο διώροφο σπίτι του. Περιμένει δίπλα στο αναμμένο τζάκι, με ανυπομονησία να γνωριστεί μαζί σας, να βγει αναμνηστικές φωτογραφίες, να ακούσει τις επιθυμίες σας και όταν σας αποχαιρετίσει δεν θα σας αφήσει με άδεια χέρια !!!.................

Το Ατελιέ των Ξωτικών
Η αγαπημένη δράση της Ονειρούπολης από φέτος θα είναι σε δύο διαφορετικά σημεία. Και στον Δημοτικό Κήπο και στην πλατεία.
Οι βοηθοί του Αη Βασίλη έχουν κέφια… οικολογικά χρώματα και πινέλα. Μικροί και μεγάλοι επισκέπτες μεταμορφώνονται. Η ζωγραφική προσώπου (face painting) είναι τέχνη αλλά και παιχνίδι. Χριστουγεννιάτικα χαμόγελα θα γεμίσουν την πόλη μας.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΤΗΣ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου