Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Συνάντηση Άνθιμου - Μπουτάρη

Νερό στο κρασί τους φαίνεται ότι βάζουν Μπουτάρης και Άνθιμος, οι οποίοι θα συναντηθούν την Τετάρτη στα γραφεία της Μητρόπολης, κατόπιν πρόσκλησης του δεύτερου. Ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα συνοδεύεται από την αντιδήμαρχο Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη, Καλυψώ Γούλα.

Θα είναι η πρώτη συνάντηση των δύο ανδρών μετά το «επεισόδιο» της προεκλογικής περιόδου, όπου μέσα στον Ιερό Ναό του Αγ. Δημητρίου, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης είπε, μεταξύ άλλων, στον κ. Μπουτάρη, ότι «όσο θα ζω εγώ, εσύ δεν θα δεις δημαρχία» απαντώντας στον χαρακτηρισμό «μουτζαχεντίν», που του είχε αποδώσει ο Κυρ Γιάννης.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μια ημέρα πριν την επίσημη τελετή ορκωμοσίας των 49 μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης και των 78 τοπικών Κοινοτικών Συμβούλων. Θα είναι ένας όρκος πολιτικός, αλλά για όσους το επιθυμούν θα υπάρχει και θρησκευτικός στο Ευαγγέλιο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 14.00 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης πρόκειται να συναντηθεί με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κωνσταντίνου Γκιουλέκα, μετά από πρόταση του δεύτερου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου