Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Πληθώρα νομοσχεδίων στο υπουργικό Συμβούλιο

Υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, θα συνεδριάσει την Πέμπτη το Υπουργικό Συμβούλιο.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν την συνεδρίαση είναι:

- Σχέδιο νόμου: Ενιαίο Μητρώο Εμπόρων Αγροτικών Προϊόντων, Εφοδίων και Εισροών και άλλες διατάξεις (εισηγητής ο Κ. Σκανδαλίδης)

- Σχέδιο νόμου: Αναδιάρθρωση των Δομών Υποστήριξης του Παιδαγωγικού, Εκπαιδευτικού και Ψηφιακού Σχεδιασμού του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και Σχέδιο νόμου για τα Πειραματικά - Πρότυπα Σχολεία (εισηγήτρια η Αννα Διαμαντοπούλου)

- Σχέδιο νόμου: Τροποποίηση Συστήματος Εκπόνησης Μελετών, Εκτέλεσης Δημοσίων Έργων και Σύσταση Αρχής Ελέγχου Μελετών και Έργων (εισηγητής Δ. Ρέππας)

- Σχέδιο νόμου: Αναμόρφωση του Σώματος Επιθεωρητών Εργασίας και άλλες διατάξεις (εισηγητής Γ. Κουτρουμάνης)

- Σχέδιο νόμου: Σύσταση Αρχής Καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας και ελέγχου των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης (εισηγητής Χ. Καστανίδης)

- Προσχέδιο νόμου για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση (εισηγητής Γ. Ραγκούσης)

Ο κ. Ραγκούσης θα κάνει εισήγηση και για το θέμα της έκδοσης διαπιστωτικής πράξης λήξης της θητείας των Γενικών Γραμματέων των Περιφερειών και θα εισηγηθεί για τους διορισμούς Γενικών Γραμματέων των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων

- Σχέδιο νόμου: Σύσταση Γραφείου Αντιμετώπισης Περιστατικών Αυθαιρεσίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και σχέδιο νόμου: Σύσταση Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και άλλες διατάξεις (εισηγητής Χρ. Παπουτσής)

- Σχέδιο νόμου: Προστασία του Ανταγωνισμού και Σχέδιο νόμου: Απλοποίηση της αδειοδότησης τεχνικών επαγγελματικών και μεταποιητικών δραστηριοτήτων και επιχειρηματικών πάρκων και άλλες διατάξεις (εισηγητής Μ. Χρυσοχοϊδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου