Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Παπούλιας: Εγγύηση ασφάλειας οι Ενοπλες Δυνάμεις

Μήνυμα σε όσους αμφισβητούν το αξιόμαχο των ενόπλων δυνάμεων έστειλε ο Κάρολος Παπούλιας ο οποίος επισκέφθηκε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. «Θέλω να αποτίσω τιμές στους αξιωματικούς και τους υπαξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων για την δουλειά που κάνουν. Δουλειά που χρειάζεται γερά νεύρα και ξεπερνά τις ψυχοσωματικές αντοχές ενός ατόμου», δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος συνοδευόταν από τον υπουργό Ευάγγελο Βενιζέλο και τον αναπληρωτή του Πάνο Μπεγλίτη.

Ο Κάρολος Παπούλιας στην πρώτη επίσκεψη προέδρου της Δημοκρατίας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε για το έργο των ενόπλων δυνάμεων διαβεβαιώνοντας ότι «με τέτοιες ένοπλες δυνάμεις η Ελλάδα θα 'χει τουλάχιστον την ηρεμία να ρίξει τις δυνάμεις της στην μάχη για να ξεπεράσει την οικονομική κρίση». Νωρίτερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, επιθεώρησε αγήματα και των τριών όπλων, ενώ ενημερώθηκε από τον υπουργό για την αμυντική κατάσταση της χώρας, τον σχεδιασμό των ενόπλων δυνάμεων αλλά και τον προϋπολογισμό στα εξοπλιστικά δεδομένα.

«Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις είναι εξαιρετικής ετοιμότητας και υψηλού φρονήματος» σημείωσε ο κ. Παπούλιας και συμπλήρωσε ότι «αποτελούν εγγύηση και για την ασφάλεια του ελληνικού λαού που έχει εναποθέσει τα όνειρά του και τις ελπίδες του στα ένστολα παιδιά του».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου