Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΤΡΑ: Βγήκε πιστόλι στα μπουζούκια!

Mέχρι και πιστόλι βγήκε στον προαύλιο χώρο νυχτερινού κέντρου στην Πάτρα. Επανεμφάνιση των μπράβων; Κανείς δεν γνωρίζει αφού οι θιγόμενοι από το επεισόδιο... δεν τόλμησαν να κάνουν μηνύσεις φοβούμενοι τα χειρότερα. Οπως έγραψε η εφημερίδα "Κόσμος" όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα όταν η διασκέδαση ήταν... στο φουλ! 32χρονοςθέλησε να πάει στην τουαλέτα, εξερχόμενος όμως ήρθε αντιμέτωπος με τρεις νεαρούς άνδρες! Οι οποίοι λες και ήσαν... «δερβέναγες» τον διέταξαν να ξαναμπεί στην τουαλέτα και να παραμείνει μέχρι να τον ειδοποιήσουν. Άγνωστο παραμένει για ποιο λόγο έπραξαν κάτι τέτοιο! Προφανώς, όμως...

δεν θα είχαν κάποια... νόμιμη συναλλαγή ή συζήτηση έξω από την τουαλέτα του νυχτερινού κέντρου.

Ο θαμώνας αρνήθηκε να υπακούσει και τότε οι τρεις «νταήδες» του απέδειξαν πως... δεν μασούσαν από τέτοια! Χωρίς δεύτερη κουβέντα άρχισαν να τον χτυπούν και μάλιστα ένας εξ αυτών... έβγαλε και σιδερογροθιά! Ο 32χρονος υπέστη κακώσεις στο πρόσωπο αλλά και το σώμα του (δέχθηκε κλωτσιές)! Όπως ήταν φυσικό και η διασκέδαση των υπολοίπων τινάχτηκε στον αέρα! Η φασαρία επεκτάθηκε και στο εξωτερικό του καταστήματος, αλλά στο επεισόδιο πλέον συμμετείχε και η παρέα του 32χρονου! Από τους τρεις «νταήδες» μόνον ο ένας συνέχιζε να χτυπά, όμως, δέχθηκε την επίθεση των υπολοίπων και όταν είδε ότι... δεν τα έβγαζε πέρα... αποφάσισε να βγάλει πιστόλι!

Έντρομοι οι θαμώνες του καταστήματος τον είδαν να κρατά στο χέρι του το «σιδερικό» και να απειλεί... έναν από την παρέα του 32χρονου (του το είχε βάλει στη μέση). Εκεί σταμάτησαν όλα! Τα μέλη της παρέας του χτυπημένου (και τραυματισμένου από τα χτυπήματα) έμειναν... κόκκαλο, ενώ ο «κουμπουροφόρος» άρχισε να τρέχει και έγινε καπνός!

«Γνωστός» στην Ασφάλεια
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άτομο «γνωστό» στη νύχτα, «γνωστό» και στην Αστυνομία μια και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές (ακόμη και από την εποχή που Διοικητής Ασφάλειας ήταν ο Θανάσης Νταβλούρος).
 
Όσο για τους φίλους του; Εκτιμάται πως προέρχονται... από το ίδιο «κύκλωμα». Ο 32χρονος μεταφέρθηκε στο Περιφερειακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και του έγιναν ράμματα. Στη συνέχεια παρέμεινε κλινήρης σπίτι του. Δεν αποκλείεται πάντως να πεισθεί να υποβάλει μήνυση κατά συγκεκριμένου ατόμου, τον οποίον έχει αναγνωρίσει.
dete

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου