Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Ε. Μουμούρη: Παλεύοντας με τον αλκοολισμό!

Η γλυκιά ηθοποιός έχει ζήσει από πρώτο χέρι το μεγάλο αυτό πρόβλημα αφού ο πατέρας της ήταν εθισμένος.

Η Ευαγγελία Μουρμούρη είναι γνωστή στο ευρύ κοινό μεσά από τους ρόλους της στο θέατρο και την τηλεόραση. Αυτό που δεν ξέραμε είναι το συγκλονιστικό της δράμα που έχει να κάνει με τον εθισμό του πατέρα της στο αλκοόλ. Από μικρό κορίτσι ζούσε με τον εφιάλτη του αλκοόλ βλέποντας το πατέρα της να πεθαίνει από τον εθισμό του!

Οι προσπάθειες της να τον βοηθήσει να σταματήσει να πίνει ήταν άκαρπες με αποτέλεσμα να χάηςσει τη ζωή του στη μάχη που έδινε κάθε μέρα. Το χαμόγελο της σήμερα δεν μαρτυρά την τραγική παιδική της ιστορία, όμως κάθε φορά που το φέρνει στο μυαλό της τα μάτια της παλεύουν με κύματα από δάκρυα. ¨Έίμαι παιδί αλκοολικού¨ λέει στην κάμερα του Σταύρου Θεοδωράκη και σκύβει το βλέμμα της προς τα κάτω. Από μικρό κορίτσι πάλευε με τις τύψεις γιατί δεν μπορούσε να τον βοηθήσει, και ένιωθε υπεύθυνη! Αυτό που θα ήθελε να του πει και δεν κατάφερε μέχρι τη μέρα που τον έχασε ήταν ¨Κόψ΄το επιτέλους, με ντροπιάζεις"

Ακόμα μίλησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος ο δημοφιλής chef και κριτής του Master Chef ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: ''Για πολλά χρόνια το αλκοόλ ήταν ο καλύτερός μου φίλος. Ήταν εκεί το πρωί όταν ξύπναγα και ήταν εκεί το βράδυ όταν κοιμόμουνα. Ήταν εκεί στα καλά και στα κακά. Κάποια στιγμή χρειάστηκε να το κόψω. Η αιτία; Μία αρρώστια που προήλθε από αυτό. Ήμουνα τυχερός γιατί το πρόλαβα. Όλα αυτά πλέον δε με πειράζουν. Έχω να πιω 11 χρόνια και νιώθω πάρα πολύ καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου