Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

“Αγρότες μόνοι.... ψάχνουν”;

Το ηθικό των αγροτών είναι πεσμένο; Κάτι πρέπει να τους το ανυψώσει. Και τι πιο καλύτερο από.... καλλίγραμμες νεαρές κοπέλες!


Τη δεκαετία του '80, στα συνεργεία αυτοκινήτων- τουλάχιστον στην Ελλάδα- ήταν σύνηθες φαινόμενο, στους τοίχους του μαγαζιού να είναι κρεμασμένα ημερολόγια με εντυπωσιακές, καλλίγραμμες κι αισθησιακές γυναίκες, οι οποίες πόζαραν στο φακό για να αποτελέσουν "μέρος" ημερολογίων μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών ή εταιριών της αγοράς αυτοκινήτου.
 
Αυτή την ιδέα μεταφέρει στο βουλγαρικό κοινό, ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας fermer.bg, επιλέγοντας, όμως, μια μερίδα του πληθυσμού της βαλκανικής χώρας, αυτή που ασχολείται με τη γεωργία.
 
Γιατί;..............................
 "Στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε τους αγρότες και όσους δραστηριοποιούνται στο γεωργικό τομέα, να δουν την κατάσταση με αισιοδοξία και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε καθημερινή βάση" δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας Μπόρισλαφ Μπορίσοφ στην ιστοσελίδα "Sofia News Agency".
 
Νεαρές και θελκτικές, οι κοπέλες που φωτογραφίστηκαν σε καταπράσινα τοπία της βουλγαρικής γης, κρατώντας γεωργικά εργαλεία ή ακόμη και πίνοντας γάλα, εκτιμάται, σύμφωνα με τον κ. Μπορίσοφ, ότι θα μπορέσουν να... ανυψώσουν το ηθικό των γεωργών.
 
Μάλιστα, η Λατσεζάρα Κάντσεβα, ένα από τα «top model» της Βουλγαρίας, "επιστρατεύθηκε" για το ημερολόγιο, το οποίο ο κ. Μπορίσοφ προωθεί ως το πρώτο ερωτικό ημερολόγιο για...αγρότες.
 
Ο κ. Μπορίσοφ εκτίμησε ότι οι θαυμαστές του γυναικείου φύλου θα ενθουσιαστούν όταν αντικρίσουν την κ. Κάντσεβα και τα υπόλοιπα μοντέλα να επισκευάζουν ένα...τρακτέρ ή να έχουν σε διάφορα σημεία του σώματός τους, γράσο και υπολείμματα βενζίνης ή πετρελαίου, διότι έπρεπε - με βάση το φωτογραφικό "σενάριο" - να θέσουν σε λειτουργία διάφορα, άλλα γεωργικά μηχανήματα.
 
Η λήψη των φωτογραφιών ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2010 και περιλαμβάνει σκηνές από την καθημερινή ζωή των αγροτών, είπε ο κ. Μπορίσοφ. Οι κοπέλες δεν επιλέχθηκαν τυχαία, διότι ασχολούνται με το χώρο της μόδας και είναι επαγγελματίες μοντέλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου