Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Η ευχή της Κάρλα: Να αποκτήσω γιό με τον Νικολά

Κατα την επίσκεψή τους σε ινδουιστικό ναό ο Γάλλος πρόεδρος ευχήθηκε να έχει επιτυχία ενώ η σύζυγός του... να αποκτήσει μαζί του έναν γιό.

Ο Σαρκοζί είχε πει στους αξιωματούχους που διοργάνωσαν την επίσκεψή του στην Ινδία ότι θα ήθελε να περάσει από τον ναό προς τιμή του Αγίου Σούφι, Σαλίμ Κίστι, στην πόλη Φατεπούρ Σικρί, κοντά στην Άγκρα.

Η πόλη αυτή που υπήρξε πρωτεύουσα του διασημότερου μογγόλου μονάρχη της Ινδίας, Ακμπαρ, είναι σήμερα προστατευόμενη περιοχή.

Νικολά και Κάρλα περπάτησαν ξυπόλητοι, όπως απαιτεί το έθιμο, και με το κεφάλι τους καλυμμένο εισήλθαν στο ναό, όπου εναπόθεσαν λουλούδια.

Οπως είπε στο πρακτορείο το πρακτορείο ειδήσεων PTI ο υπεύθυνος του ναού Ραίς Μιάν Κίστι “τους είπα ότι ο ναός αυτός ευλογεί τους άνεργους, τους ανύπαντρους και τους άτεκνους. Εκείνος (ο Σαρκοζί) μου ζήτησε να προσευχηθώ για να έχει επιτυχία...Η Κάρλα είπε ότι θα ήθελε να αποκτήσει ένα γιό και προσευχήθηκα γι αυτούς".

Το ζεύγος Σαρκοζί παντρεύτηκε το 2008 και δεν έχουν αποκτήσει παιδιά. Ο Σαρκοζί έχει τρία και η Μπρούνι ένα από προηγούμενους γάμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου