Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Παντρεύεται η κόρη του Λαλιώτη

Μυστικός αρραβώνας για τη Νίκη Λαλιώτη! Η κόρη του Κώστα και της Μαρίνας Λαλιώτη πέρασε βέρες με τον αγαπημένο της Χρήστο Ντεγιάννη. Η επισημοποίηση της σχέσης της Νίκης και του Χρήστου Ντεγιάννη πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, αφού και οι δύο οικογένειες ήθελαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.
 
Ο Χρήστος Ντεγιάννης, που έκλεψε την καρδιά της stylish Νίκης, είναι ανιψιός του Γιάννη Ντεγιάννη, του αείμνηστου αρεοπαγίτη που ήταν πρόεδρος του δικαστηρίου στη δίκη των πρωταιτίων της χούντας των συνταγματαρχών και είχε τιμηθεί με το παράσημο του Τάγματος Εθνικής Τιμής. Η Νίκη Λαλιώτη θεωρείται από τις πλέον περιζήτητες Ελληνίδες νύφες, ωστόσο εκείνη βρήκε νωρίς τον πρίγκιπά της και δεν τον αλλάζει με τίποτα!
 
Αν και εδώ και χρόνια ο Χρήστος είναι ζευγάρι με την κόρη του πρώην υπουργού, καθότι low profile, δεν την έχει δημοσιοποιήσει.
 
Δεν έχει μιλήσει ποτέ δημοσίως για τη Νίκη της καρδιάς του. Εκείνος έχει κάνει σπουδές στα οικονομικά και, όπως μαθαίνουμε, ασχολείται με τα τραπεζικά.
 
Ο έρωτάς του με τη Νίκη, η οποία εργάζεται στην εταιρεία επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων Progressive, άρχισε πριν από μερικά χρόνια. Γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη ματιά που αντάλλαξαν ένιωσαν τρελό καρδιοχτύπι! ....................
 
Το ζευγάρι αποφεύγει συστηματικά τα φωτογραφικά φλας. Αλλωστε ανέκαθεν αμφότεροι ήταν πολύ διακριτικοί απέναντι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
 
Οσον αφορά τον γάμο του λαμπερού ζευγαριού, είναι κάτι που, προς το παρόν τουλάχιστον, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους, δεν τους ενδιαφέρει. Βέβαια η απόφασή τους να αρραβωνιαστούν χαροποίησε ιδιαίτερα τους συγγενείς τους. Οι δύο οικογένειες άλλωστε συνδέονται με παλιούς και στενούς φιλικούς δεσμούς, αφού ο Γιάννης Ντεγιάννης ήταν από τα πρώτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ (το '81 εξελέγη πρώτη φορά βουλευτής Επικρατείας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου