Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ με τον βασιλιά της ροκ!

Η οικογένεια του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ ποζάρει με τον “βασιλιά” Έλβις για τη... χριστουγεννιάτικη κάρτα τους!

Μια οικογενειακή φωτογραφία-έκπληξη ετοίμασαν για τη χριστουγεννιάτικη κάρτα που θα στείλουν ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ. Ο γιος και η νύφη του Κωνσταντίνου ποζάρουν με τα παιδιά τους σε μια φωτογραφία σαν οικογένεια και σε μια άλλη σαν τουρίστες στο Λας Βέγκας.
 
Σύμφωνα με το “Πρώτο Θέμα”, το ζεύγος θέλησε να κάνει τη διαφορά και προτίμησε τις ασυνήθιστες ή για την ακρίβεια τις κατά παραγγελία κάρτες, που είναι πολύ της μόδας στο εξωτερικό. Έτσι, από τη μια πλευρά της κάρτας, υπάρχει μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της οικογένειας του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, όπου ο γιος του Κωνσταντίνου κάθεται σε μια καρέκλα, έχοντας στην αγκαλιά του τον μικρότερο γιο του Αριστείδη-Σταύρο. Η Μαρί Σαντάλ στέκεται σοβαρή στο πλευρό του, ενώ δεξιά και αριστερά βρίσκονται τα άλλα τέσσερα παιδιά τους.
 
Στο εσωτερικό της κάρτα δεσπόζει το στέμα και ακολουθούν οι ευχές για “Καλά Χριστούγεννα” και “Ευτυχισμένο το νέο έτος”. Η έκπληξη όμως, βρίσκεται στην πίσω όψη της ευχητήριας κάρτας, όπου η οικογένεια ποζάρει στο πλευρό του Έλβις. Όλοι είναι απενοχοποιημένοι και χαλαροί και μοιάζουν με τουρίστες στο Λας Βέγκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου