Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Κόντρα Αρναούτογλου με Μανωλίδου για… καλό σκοπό

Έχουμε συνηθίσει –και… βαρεθεί!- τις κόντρες μεταξύ των τηλεοπτικών αστέρων. Τουλάχιστον η κόντρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Ευγενίας Μανωλίδου είναι για καλό σκοπό.


Στο πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού «Money Drop» που παρουσιάζει ο Άρνι, καλεσμένοι θα είναι η Ευγενία Μανωλίδου και ο σύζυγός της Άδωνις Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit το γύρισμα θα γίνει τις επόμενες μέρες και όπως είπαμε θα προβληθεί το Σάββατο 1η Ιανουαρίου. Τα χρήματα που θα καταφέρει να… πάρουν από τον Αρναούτογλου, η παρουσιάστρια του «Master Chef» και ο σύζυγός της θα δοθούν στο «Ειδικό Οικοτροφείο Νοητικά Υστερούντων Ατόμων “Άγιοι Ανάργυροι”». Βέβαια, είμαστε σίγουροι ότι θα έχουν τη βοήθεια του Άρνι ώστε να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Αξίζει πάντως να αναφέρουμε ότι αυτό θα είναι και το μοναδικό εορταστικό επεισόδιο του «Money Drop» καθώς αυτό που θα προβληθεί τα Χριστούγεννα θα είναι κανονικής ροής με παίκτες να προσπαθούν να πάρουν τα χρήματα για λογαριασμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου