Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: Κατηγορεί τη Ν.Δ.

Επίθεση στη Ν.Δ. με αφορμή τις δηλώσεις του υπεύθυνου τομεάρχη της για θέματα Δημόσιας Τάξης, Νίκου Δένδια, εξαπέλυσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, κάνοντας λόγο για «ανευθυνότητα».
 
«Ένα σχόλιο έχω να κάνω μόνο εγώ, το οποίο αφορά την πυροδότηση της ανευθυνότητας από τη Νέα Δημοκρατία, επανειλημμένα. Λες και περιμένει τη στιγμή η Νέα Δημοκρατία και εκπρόσωπός της ο κ. Δένδιας, με το που υπάρχει ένα γεγονός βίας σπεύδει να το εκμεταλλευτεί πολιτικά», δήλωσε ο κ. Παπουτσής.
 
Και συμπλήρωσε: «Λες και δεν αντιλαμβάνεται ο κάθε έλληνας πολίτης, ότι το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε όλα αυτά τα προβλήματα ως χώρα αφορούν μόνο την περιρρέουσα ατμόσφαιρα η οποία δημιουργείται λόγω των διεθνών εξελίξεων, της οικονομικής κατάστασης αλλά έχει σαν άμεση σχέση με το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία πέρασε, δυστυχώς απλά «πέρασε» διότι περί αυτού πρόκειται, από αυτόν εδώ το χώρο, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη που έχει την ευθύνη της ασφάλειας της χώρας. Δυστυχώς, λοιπόν, η Ν.Δ που πέρασε από αυτόν το Υπουργείο, με τα αποτελέσματα τα οποία γνώρισε ο ελληνικός λαός έχει και θράσος να ομιλεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου