Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

'Επιασε δουλειά ο κ. καθηγητής...

Του έβγαλαν ήδη προσωνύμιο. Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων θυμίζει λίγο... Σημίτη. Τώρα που ενημερώνεται για τα του δήμου του, κρατάει σημειώσεις για τα πάντα και είναι ιδιαίτερα σχολαστικός...


Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, ο νέος δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ενημερώνεται καθημερινά και για πολλές ώρες για την κατάσταση στο Δήμο Αθηναίων.

Δεν ήταν έκπληξη, λένε συνεργάτες του για εκείνον οτι τα οικονομικά του δήμου είναι σε άθλια κατάσταση αλλά τόσο χάλια δεν περίμεναν να είναι.

Οι γύρω του, γνωστοί και μη τον αποκαλούν πλέον "ο κ. καθηγητής" αφού σημειώνει τα πάντα σε ένα μπλοκάκι όπως ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καμίνης έχει "περάσει" από προσωπικές συνεντεύξεις όλους τους δημοτικούς συμβούλους έτσι ώστε να τους αξιολογήσει και να μπορέσει στην συνέχεια να τους αξιοποιήσει σε διάφορες θέσεις στον Δήμο. Και όπως λένε όσοι βρίσκονται πολύ κοντά του τα αποτελέσματα δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά...

Ο κ. Καμίνης που αφιερώνει τις περισσότερες ώρες της ημέρας στα του Δήμου εμφανίζεται να είναι και δυσαρεστημένος με το κόμμα που τον στήριξε στις εκλογές, το ΠΑΣΟΚ. Οπως λένε, η αναλογία 60 / 40 που του έχει ζητηθεί στην αξιοποίηση και δημιουργία μηχανισμού, δεν τον βρίσκει και πολύ σύμφωνο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου