Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Κ. Πούτιν, δεν έρχεστε και στην Ελλάδα μια βόλτα να φτιάξετε Κράτος !!!

Ο Ρώσος πρωθυπουργός, Βλαντιμίρ Πούτιν, διέταξε τρεις αξιωματούχους της κυβέρνησής του, μεταξύ των οποίων και ο υπουργός Ενέργειας, να περάσουν τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς με τους κατοίκους της περιοχής της Μόσχας όπου έχει διακοπεί η ηλεκτροδότηση επειδή δεν τήρησαν την υπόσχεσή τους να επιδιορθώσουν εγκαίρως τις βλάβες που προκλήθηκαν από τις πλημμύρες.

“Είπατε πως όλα θα είχαν αποκατασταθεί σήμερα μέχρι τις 18:00. Δεν θα έπρεπε να πείτε τίποτα αν δεν ήσασταν σίγουροι”, είπε ο Πούτιν, σύμφωνα με εικόνες που μεταδόθηκαν από τη ρωσική τηλεόραση.

“Νομίζω ότι θα πρέπει να πάτε να περάσετε την Πρωτοχρονιά μαζί με τους κατοίκους”, πρόσθεσε, απευθυνόμενος στον υπουργό Ενέργειας, Σεργκέι Τσμάτκο, τον κυβερνήτη της περιοχής της Μόσχας και το διευθυντή της τοπικής εταιρείας ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο κυβερνήτης της Μόσχας, Μπόρις Γκρόμοφ, έκανε γνωστό ότι θα επισκεφθεί δύο κοινότητες και θα συναντηθεί με κατοίκους που έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στα σπίτια τους.

Σημειώνεται ότι τουλάχιστον 6000 άνθρωποι έχουν μείνει χωρίς ρεύμα εδώ και πολλές ημέρες επειδή έσπασαν οι πυλώνες εξαιτίας του ψύχους και της καταρρακτώδους, παγωμένης βροχής που έπληξε την περιοχή.

Έτσι το σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων η Μόσχα και η γύρω περιοχή μετατράπηκαν σε μια απέραντη παγοπίστα, αφού πεζοδρόμια, δέντρα και πυλώνες καλύφθηκαν με ένα στρώμα πάγου μέσα σε λίγες ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου