Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Σέρρες: Άγνοείται 35χρονος που παρασύρθηκε από τα νερά του Στρυμόνα

Την παλιά κοίτη του Στρυμόνα κοντά στη Γέφυρα της Βυρώνειας προσπάθησαν να περάσουν χθες το πρωί ένας κτηνοτρόφος με τον γιό του και τον Βούλγαρο υπάλληλο του...

χωρίς να δώσουν σημασία στα ορμητικά νερά του ποταμού Στρυμόνα και τις μετατροπές που έγιναν χθες βράδυ στο βόρειο τμήμα λόγω της επικίνδυνης αύξησης της στάθμης του νερού μετά τις συνεχείς βροχοπτώσεις στη Βουλγαρία.

Το αποτέλεσμα ήταν οι τρεις άνδρες να παρασυρθούν από τα νερά του ποταμού. Πατέρας και γιος κατάφεραν να σωθούν την τελευταία στιγμή όταν μπόρεσαν να κρατηθούν από τα κλαδιά δέντρων που βρισκόταν στην όχθη του ποταμού και ανασύρθηκαν από βαρκάρηδες που ήταν στην περιοχή.

Η τύχη του 35χρονου Βούλγαρου που δεν κατάφερε να βγει στις όχθες του ποταμού αγνοούνται μέχρι σήμερα. Στην περιοχή έφτασαν από την πρώτη στιγμή άνδρες από αστυνομικά τμήματα των γύρω περιοχών, καθώς και δύο κλιμάκια της ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης όπου έψαχναν παρόχθια αλλά και με βάρκες τον 35χρονο. Επιπλέον έχουν επιστρατευτεί και τέσσερις δύτες της ΕΜΑΚ .

Στις έρευνες βοηθούν και οι κάτοικοι της περιοχής αλλά το έργο τους δυσκολέυουν οι  φερτές ύλες του ποταμού, καθώς και η λάσπη στον πυθμένα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου