Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Καβάλα: Υπεξαίρεση 217.000€ από τον προϊστάμενο των ΕΛ.ΤΑ. Κεραμωτής!

Ο 55χρονος προϊστάμενος που έχει παραδεχθεί ότι άδειασε τα ταμεία των ΕΛ.ΤΑ. έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης...


Σε αγώνα δρόμου, ώστε να βρεθεί ένα μέρος των χρημάτων από τις συνολικά 217.785 € που υπεξαίρεσε ο προϊστάμενος του υποκαταστήματος των Ελληνικών Ταχυδρομείων στην Κεραμωτή Καβάλας, έχουν επιδοθεί στενοί συγγενείς και φίλοι.

Η προσπάθεια των ανθρώπων του περιβάλλοντος του 55χρονου υπαλλήλου των ΕΛΤΑ στοχεύει στην κάλυψη ενός μεγάλου μέρους του ποσού ώστε να είναι μικρότερο από 73.000 € προκειμένου να διωχθεί για πλημμέλημα και όχι για κακούργημα σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Να σημειωθεί πως ο 55χρονος ήταν ο μοναδικός υπάλληλος στο γραφείο της Κεραμωτής.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν.....................

 ο οικονομικός ελεγκτής των ΕΛΤΑ. Καβάλας κατά τη διάρκεια του τακτικού οικονομικού ελέγχου που διενεργούσε στο υποκατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων στην Κεραμωτή διαπίστωσε έλλειμμα συνολικού ύψους 217.785,13 €. Όταν τελείωσε ο έλεγχος, και διαπιστώθηκε το πρόβλημα, ο 55χρονος προϊστάμενος έφυγε από το ταχυδρομικό κατάστημα δηλώνοντας πως αυτός ήταν που σταδιακά αφαίρεσε το ποσό από το ταμείο. Μάλιστα, προφασίστηκε λόγους υγείας ισχυριζόμενος ότι θα πήγαινε στην Ιταλία για εγχείρηση.

Οι πληροφορίες πάντως για το θέμα της υγείας του παραμένουν συγκεχυμένες καθώς κάποιες πηγές αναφέρουν πως όντως ο 55χρονος αντιμετώπιζε παλιότερο πρόβλημα με την υγεία του. Ο 55χρονος δεν έχει εγκαταλείψει τη χώρα αλλά βρίσκεται σ’ επαφή με νομικούς συμβούλους, ώστε να διευθετηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η εξέλιξη της υπόθεσης.
Αναδημοσίευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου