Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Το "2011", λέμε "Καλή Χρονιά" αλλά, θα είναι έτσι ;

Έφυγε και το "2010" κι όλοι μας ήμαστε πια κατά ένα έτος μεγαλύτεροι, πιο ώριμοι,  σοφότεροι και... φτωχότεροι. Όλοι μας όμως;

"Μεγαλύτεροι", λοιπόν, σίγουρα ήμαστε όλοι μας αλλά, "σοφότεροι" , πιο "ώριμοι" και "φτωχότεροι" μάλλον όχι.. Η Κυβέρνηση πέρασε των "Παθών της τον Τάραχο" κι απ' ότι φαίνεται το έτος που αποχαιρετούμε ήταν η "Βδομάδα των Παθών" και "Πάσχα" διαρκείας για αυτήν.. Το ίδιο και χειρότερο ισχύει και για τους Έλληνες δίχως εξαιρέσεις... Δίχως εξαιρέσεις; Όχι ! Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων καλείται να πληρώσει τα σπασμένα, που σίγουρα "δεν φάγαμε όλοι μαζί" !

Κι ενώ ο λαός φέρει το βάρος της σωτηρίας της πατρίδας με την αφαίμαξη των εισοδημάτων του, οι δημιουργοί της "Ελληνικής Οικονομικής Κρίσης" -("EOK"; "ΕΟΚ";; Α!, "ΕΕ"!!!)- παραμένουν στο απυρόβλητο.. Η Δικαιοσύνη αδυνατεί και δεν θέλει να στείλει φυλακή τους κλέφτες πολιτικούς, κρατικούς λειτουργούς κτλ. που ευθύνονται για την κατάντια μας ενώ, η κυβέρνηση κάνει τον "Σημίτη" ήτοι: τον "Κινέζο" !

Το νέο έτος που έρχεται φέρνει μεγάλα "δώρα" για την Τρόικα και τους δανειστές μας... Νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων, μετατάξεις, ασφαλιστικό, πάγωμα προσλήψεων και γενικότερα στράγγισμα του Έλληνα μισθοσυντήρητου..

Φέρνει λιγότερους "κοπρίτες" στο δημόσιο ενώ, η "κοπριτική" πελατεία των πολιτικών μπορεί να κληθεί να ξαναεκλέξει ποιος Μεγαλοκοπρίτης θα τον κοροϊδεύει, θα τον "περί - κόπτει" και θα προστατεύει, πάνω απ' όλα, τους Νταβέληδες που διοικούν την "κοπριτική" Ελληνική Μαφία του Κράτους... 

Όλοι μαζί, εν χορώ, σήμερα οι Μαυρογυαλούροι μας ευχήθηκαν "καλή δύναμη" και καλό πασάλειμμα με "λάδι", Καλαμών κατά προτίμηση, για να μην πονάει.. διότι, τίποτα δεν πρόκειται να γίνει για την Ατιμωρησία, τη Διαφθορά, τον πλουτισμό και όλα τα καλά που ζει η χώρα μας και θυμίζουν Νότιο Ιταλία εποχής... .

Εμείς, πάντως κρατούμε την πιο "διαφωτιστική" δήλωση πολιτικού αρχηγού... του Αντωνάκη του Διαφωτιστή :

".. το 2011 φέρνει νέες εξελίξεις στην οικονομία για την απαλλαγή της χώρας από το Μνημόνιο.." και "..η χώρα θα κληθεί στο νέο έτος να αλλάξει πορεία στην οικονομική και πολιτική της κατεύθυνση.." !

Αυτά μας είπε, μέσες - άκρες... Ξέρει κάτι ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου