Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Τρίδυμα γεννήθηκαν με 11 χρόνια διαφορά

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς ήσασταν μικροί; Δύο 11χρονες αδελφές στην Αγγλία θα έχουν ακριβώς αυτή την ευκαιρία, χάρη στην καταπληκτική γέννηση του νεογνού τρίδυμου τους που είχαν... παγώσει από τότε που λήφθηκε πριν από μια δεκαετία! Όταν ο Έιντριαν και η Λίζα Σέφερντ αποφάσισαν να κάνουν οικογένεια το 1998, είχαν υποβληθεί σε εξωσωματική γονιμοποίηση στην Κλινική Midland Fertility, επειδή η Λίζα έπασχε από προβλήματα γονιμότητας.

Οι γιατροί πήραν 24 ωάρια από τη μητέρα, 14 εκ των οποίων γονιμοποιήθηκαν με επιτυχία. Δύο από αυτά, στη συνέχεια εμφυτεύτηκαν στην Λίζα με αποτέλεσμα το 1999 να γεννήσει δίδυμα, την Μέγκαν και την Μπέθανι.

Τα υπόλοιπα 12 ωάρια μπήκαν σε Κρυογονική-Τράπεζα Φύλαξης Βιολογικού Υλικού, ώσπου πέρυσι η οικογένεια αποφάσισε να αποκτήσει άλλο ένα παιδί...............

Τότε, οι Σέφερντς επέστρεψαν στην κλινική, όπου οι γιατροί εμφύτευσαν ένα τρίτο ωάριο στην Λίζα που είχε ληφθεί την ίδια ημέρα με την Μέγκαν και την Μπέθανι.

«Μας φαινόταν περίεργη η χρήση εμβρύου που είχε αποθηκευτεί τόσα χρόνια πριν και που είχε ληφθεί την ίδια χρονική στιγμή με τα κορίτσια» είπε η Λίζα.

«Γνωρίζαμε ότι αν αποκτούσαμε άλλο ένα παιδί στην πραγματικότητα θα είναι το τρίδυμο των κοριτσιών.»

Η Ράιλει γεννήθηκε τον περασμένο μήνα, 11 χρόνια μετά τις αδελφές της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου