Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Η ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ ΤΟΥ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Β'

Ο ένας, Κωνσταντίνος Καραμανλής ο γηραιότερος, υπήρξε από τους στυλοβάτες της Ελλάδας και οραματιστής για τη χώρα του. Υπήρξε ο άνθρωπος που έβαλε τη χώρα στην ΕΟΚ και κατά συνέπεια την ΕΕ ενώ ήτανε, ομολογουμένως, από τους πιο προβεβλημένους Έλληνες πολιτικούς του περασμένου αιώνα.

Ο άλλος, ο γόνος και πολιτικός απόγονος Κώστας Καραμανλής ο Β', υπήρξε εκ του αποτελέσματος ό,τι χειρότερο για την Ελλάδα του 21ου αιώνα. Τη μοναξιά που επέλεξε ο γηραιός πολιτικός με την αυτοεξορία του στο Παρίσι, σε χρόνια δύσκολα για τη χώρα, την αυτό - επέβαλε ο ανεψιός του όντας εν' ενεργεία Πρωθυπουργός. Επί πεντέμισι έτη πρωθυπουργίας ο Καραμανλής Β' ήτανε απομονωμένος στο Μέγαρο Μαξίμου και η μόνη του επαφή με την Ελληνική Κοινωνία ήτανε πάντα και  όποτε έσκαγε στη δημοσιότητα ένα κυβερνητικό σκάνδαλο για να μας πει το φοβερό :

"...Αναλαμβάνω την Ευθύνη..." ! 

Και ήταν, ιστορικά πλέον, "τόοοοσο μεγάλη" η ανάληψη της Ευθύνης του Πρωθυπουργού που το μόνο που μπορούμε να σκεφτούμε είναι πως είτε εννοούσε "ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ" την Ευθύνη, είτε νόμιζε ότι ήταν Αρχηγός Τρομοκρατικής Οργάνωσης που αναλάμβανε την Ευθύνη δίχως συνέπειες....

'Ετσι, εκπλησσόμεθα όταν βλέπουμε να "ζητείται" η παρέμβαση του κ. "Β'" στα δημόσια κομματικά πράγματα όταν όλοι οι Έλληνες προσπαθούμε να τον ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ... .

Αφήστε τον λοιπόν στην ανείπωτη μοναξιά της ανάληψης της ευθύνης του.... !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου