Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΖΩΗ"

Μια θλιβερή παρένθεση στην τρέχουσα προεκλογική περίοδο αποτελεί η χθεσινή ανακοίνωση του κ. Θωμά Μαργαρίτη.
Παρακολουθεί πανικόβλητος την κατάρρευση του ποσοστού της παράταξης του και καταφεύγει σε μεθόδους και πρακτικές επίθεσης κατά του προσώπου και της επαγγελματικής υπόστασης του Κυριάκου Χαρακίδη.
Μια έντονη και ανοδική επαγγελματική δράση 25 χρόνων του Κυριάκου Χαρακίδη, ούτε παραγράφεται, ούτε σπιλώνεται από τον κ.Θωμά Μαργαρίτη.
Απαντάμε στο σχετικό δημοσίευμα αποκλειστικά και μόνο για χάρη του Δραμινού λαού, τον οποίο έχουμε συνοδοιπόρο μας και ο οποίος πρέπει να γνωρίζει την αλήθεια, ώστε να μην παραπλανάται.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι ο Κυριάκος Χαρακίδης:
-ουδέποτε είχε οποιοδήποτε πρόβλημα ή εκκρεμότητα με εργαζόμενο στις επιχειρήσεις του
-ουδέποτε σύνδεσε την πολιτική του δράση με τις εργασιακές συνθήκες των εργαζομένων του
Ο Κυριάκος Χαρακίδης έχει στην περιοχή της Δράμας 3 επιχειρήσεις με πάνω από 8 εκ. τζίρο, στις οποίες απασχολούνται 60 εργαζόμενοι. Με τις παράλληλες εμπορικές δραστηριότητες και συνεργασίες δημιουργείται ένας τεράστιος κύκλος εργασιών, μέσα από τις οποίες συντηρούνται εκατοντάδες οικογένειες.
Η στήριξη που προσέφερε ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου στις χιλιάδες επιχειρήσεις, οι οποίες δανειοδοτήθηκαν για υλοποίηση επενδυτικών προγραμμάτων, είχαν ως αποτέλεσμα τη διατήρηση της απασχόλησης πολλών εργαζομένων και στήριξης των οικογενειών τους.
Αυτός είναι ο κοινός συνδετικός κρίκος που μας ενώνει αυτή τη δύσκολη περίοδο με τους εργαζόμενους.
Αυτός είναι ο ισχυρότερος δεσμός μας με τη Δραμινή κοινωνία, τον οποίο θέλει να διασπάσει με κάθε τρόπο ο Θωμάς Μαργαρίτης.
Λασπολογεί, παραπλανά, συκοφαντεί και προσβάλλει το σύνολο του τοπικού επιχειρηματικού και επαγγελματικού κόσμου.
Ξεχνάει ότι στις προμήθειες του Δήμου επιλέγει τους ημέτερους και κολλητούς του, επιλέγει επαγγελματίες και εμπόρους εκτός Δράμας για τη προμήθεια υλικών και προσλαμβάνει διμηνίτες και προσωρινούς απασχολουμένους τους οποίους στο τέλος στέλνει στο ταμείο ανεργίας. Αλλά ως εδώ. Είμαστε αποφασισμένοι να σταματήσουμε τον εκφυλισμό της προεκλογικής περιόδου.
Τους ζητήσαμε από χθες να ανακοινώσουν το όνομα του εργαζόμενου και της επιχείρησης που απασχολείται.
Τους το ζητάμε και σήμερα, ώστε να λάμψει τελικά η αλήθεια.
Έτσι θα αποκατασταθεί η αξία, η προσφορά και το κύρος 5500 επιχειρήσεων που αντιλαμβάνονται ότι η μόνη προοπτική της Δράμας είναι ο συγχρονισμένος βηματισμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των επιχειρήσεων και των εργαζόμενων.
Γι’ αυτό και στις 7 Νοεμβρίου καλούμε το λαό της Δράμας να ψηφίσει Κυριάκο Χαρακίδη

"ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΖΩΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου