Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του και ο Γιάννης Δημαράς...

Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιάννης Δημαράς «με απόλυτο σεβασμό και πίστη στις δημοκρατικές αξίες, που μας εμπνέουν και υπηρετούμε», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε γραπτή ανακοίνωση του.

Όπως αναφέρει «ήρθε η ώρα που όλοι μαζί μπορούμε να πούμε ΟΧΙ στο μνημόνιο της υποτέλειας, ΟΧΙ στην αλαζονεία της εξουσίας, Όχι στις όποιες προσωπικές ματαιοδοξίες και κενόδοξες επιδιώξεις». Και προσθέτει: «Ολοι μαζί μπορούμε να πούμε ΝΑΙ και να...

διατρανώσουμε την απόφαση μας για μια πορεία έντιμη, διάφανη και δημιουργική. Είναι η ώρα του μεγάλου ΝΑΙ: είμαστε παρόντες και έτοιμοι να αγωνιστούμε και να παλέψουμε για μια καλύτερη Ελλάδα!».
 
Πηγή : press-gr.blogspot.com
 
Τον Γιάννη Δημαρά τον γνώρισα σ' ένα ταξίδι μου προς την Αλεξανδρούπολη με το Intercity.. Τότε, ζούσε ο πατέρας μου ακόμα, όπως κι ο γιος του Γιάννη... Ήτανε φαντάρος στον Έβρο κι ο βουλευτής τον επισκεπτόταν για να τον δει.. Άνθρωπος απλός, λιτός και λαϊκός... καλοπροαίρετος .. μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση η όλη του παρουσία.. Το γεγονός ότι επί τρεις ώρες καθόμασταν στο μπαράκι του τρένου και μιλούσαμε για τα αυθαίρετα στην Ελευσίνα, την Ελλάδα και την πολιτική.. Έκτοτε, δεν το ξανάδα.. .
 
Μακάρι όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να ήτανε σαν τον Γιάννη.. ΆΝΘΡΩΠΟΙ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου