Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

"Τέρμα στις πρακτικές του Παρελθόντος.." . Ο Παπανδρέου καλείται, για μια ακόμη φορά , να αποδείξει ότι "ακούει" και "συνομιλεί" με τον απλό πολίτη.. Ότι έχει διαγράψει το "παρελθόν" και τις πρακτικές του για πάντα.. .


Με χαρά καλώς ορίσαμε την τέταρτη υποψηφιότητα για το χρίσμα από το Πασόκ του κ. Νίκου Πολυμενέρη για το Δήμο της Δράμας . Στο απόηχο της προχθεσινής τηλεοπτικής του συνέντευξης στο τοπικό κανάλι TVΔ , κρατήσαμε θετικά σχόλια για τις σκέψεις και προτάσεις του υποψηφίου για το Δήμο μας .

Σε αντίθεση με άλλους υποψηφίους , ανεξαρτήτου κομματικής προελεύσεως , ο Αρχιτέκτονας μίλησε, συνδιαλεγόμενος με τον δημοσιογράφο για τα προβλήματα του τόπου, τον "μεγαλύτερο" χρόνο τηλεοπτικά (58 %) με την πρώτη του εμφάνιση. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι μέχρι σήμερα , στις δημόσιες εμφανίσεις τους , αφήνοντας τον εκάστοτε δημοσιογράφο να "κάνει" παιχνίδι μας δημιουργήσανε την εντύπωση ότι αδυνατούν να εκφέρουν μεστό και ουσιαστικό λόγο για τον τόπο μας . Και γενικότερα νομίζουμε ότι.. δεν είναι και ότι καλύτερο να "εμφανίζεται" ο πολιτικός τηλεοπτικά "αδύναμος" και "ασθενής" .

Είναι καιρός , νομίζουμε , η Δράμα να αλλάξει σελίδα και το Κυβερνών κόμμα , ανατρέποντας και απαξιώνοντας πρακτικές του παρελθόντος , να στηρίξει μια υποψηφιότητα Ελπιδοφόρα για το Δήμο και τους δημότες του . Η προσωπική μας πεποίθηση είναι ότι ο κ. Πολυμενέρης, την τελευταία στιγμή υποψήφιος του Πασόκ , ως το αουτσάϊντερ της τελευταίας στιγμής , μπορεί να κάνει την "έκπληξη" για το Δήμο , ύστερα από 20 χρόνια. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από την τοπική κοινωνία και δη τους απλούς Δραμινούς είναι πολύ θετικά απέναντι σε μια τέτοια υποψηφιότητα από το Πασόκ καθόσον , ο μέχρι σήμερα Αρχιτέκτονας δεν έχει αλωθεί ακόμα με την πολιτική και η παρουσία ενός αξιόλογου και αναγνωρισμένου κοινωνικά ανθρώπου στην τοπική κοινωνία είναι μεγάλη , τη στιγμή που οι πολίτες απαξιώνουν την πολιτική .

Είναι , σίγουρα πια , στο "χέρι" του Προέδρου Γιώργου Παπανδρέου να αποδείξει , για μια ακόμη φορά , αυτό που λέει , ότι το Νέο Πασόκ θα συγκρουστεί με ιδέες και πρακτικές του παρελθόντος , δίνοντας με αυτό τον τρόπο  το μήνυμα αλλά και την ευκαιρία στην τοπική κοινωνία να βαδίσει τα χαμένα βήματα μπροστά για το καλό της πόλης μας .


Γιώργο.. πάρτο επάνω σου..

του Παναγιώτη Γεωργιάδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου