Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Με προσωπικό ασφαλείας η Marfin την Παρασκευή

Για διευκόλυνση της συμμετοχής των εργαζομένων στις κηδείες των συναδέλφων τους.

Μόνο με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν αύριο το πρωί όλα τα καταστήματα και οι υπηρεσίες της Marfin Egnatia Bank και θα κλείσουν στις 11.00, ώστε να διευκολυνθεί η συμμετοχή των εργαζομένων στις κηδείες των συναδέλφων.

Eπιστολή δ/σ της Μarfin στο προσωπικό

«Αισθανόμαστε βαρύ το πένθος για την απώλεια των ανθρώπων μας που δολοφονήθηκαν και ελπίζουμε ότι η πολιτεία θα καταφέρει να εντοπίσει τους δράστες που πρέπει να λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν παραδειγματικά», αναφέρει σε επιστολή του προς το Προσωπικό του Ομίλου Marfin Popular Bank, ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Ευθύμιος Μπουλούτας.

«Οι άνανδροι δολοφόνοι κτύπησαν όχι μόνον εμάς που δουλεύουμε στην τράπεζα, αλλά και όλους τους πολίτες που έχουν το στοιχειώδες ανθρώπινο δικαίωμα να εργάζονται ή να απεργούν, να διαδηλώνουν ή να παρακολουθούν τις διαμαρτυρίες με ασφάλεια», αναφέρει ο κ.Μπουλούτας.

«Σήμερα, την ώρα της μεγάλης θλίψης, η σκέψη μας είναι με τους συναδέλφους και τις οικογένειες τους. Σήμερα, δεν έχουμε λόγια για να εκφράσουμε τα αισθήματά μας, το βαρύ πένθος μας γεμίζει. Μπορούμε να σταθούμε μόνον σε ότι θεωρούμε αυτονόητο. Θα σταθούμε δίπλα στις οικογένειες των συναδέλφων που είναι και δικές μας. Θα είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι στο βαρύ πένθος, συγκλονισμένοι από την τραγωδία που κτύπησε την μεγάλη οικογένειά μας.

Όμως θα βρούμε όλοι μαζί το κουράγιο να προχωρήσουμε μπροστά και θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην Οικονομία και την Κοινωνία μας. Δυστυχώς είναι η μόνη απάντηση που εμείς μπορούμε να δώσουμε στους άνανδρους δολοφόνους», αναφέρει ο κ.Μπουλούτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου