Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Καταγγελία για το Dancing with the stars από εργαζόμενο!"

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ TROKTIKO ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ TV.. 

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ!


"Αγαπητό troktiko για να αλλάξει κάτι σε αυτή τη χώρα πρέπει εμείς οι πολίτες να αρχίσουμε να καταγγέλνουμε δημοσίως τα λαμόγια όπου και αν τα συναντάμε.Εγώ δουλεύω στην παραγωγή του «Dancing with the stars» και έχω αηδιάσει για την κοροϊδία που γίνεται σε βάρος του τηλεοπτικού κοινού από την κριτή Γκαλένα Βελίκοβα και από τον Γιάννη Κρύο που κάνει την οργάνωση παραγωγής.Γι’αυτό θέλω να σας πληροφορήσω για ορισμενα πράγματα...

-Η Πηγή Δεβετζή ζητάει να δει τα αποτελέσματα από την ψηφοφορία του κοινού σύμφωνα με τα οποία αποχώρησε πριν από δύο εβδομάδες.Ο κύριος Κρύος όμως,που στη δουλειά μας αποκαλούμε «ταρίφα» επειδή μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήταν ένας απλός οδηγός ταξί ανέβηκε με την...αξία του, αρνείται να της τα δώσει.Μήπως έχει κάτι να κρύψει και μήπως,λέω, αλλοιώθηκε το αποτελέσμα για να φύγει ένα ακόμα ζευγάρι στο οποίο ο χορογράφος δεν εργάζεται στις σχολές της Βελίκοβα;

-Εντελώς τυχαία απ’ όσα ζευγάρια έχουν αποχωρήσει μέχρι σήμερα, οι χορογράφοι δεν δουλεύουν στη Βελίκοβα. Μοναδική εξαίρεση ο Σόμμερ που ενώ οι κριτές του έδωσαν υψηλή βαθμολογία πήρε ελάχιστες ψήφους από το κοινό.Οι μόνοι χορογράφοι που έχουν απομείνει στο show χωρίς να δουλεύουν για τη Βουλγάρα κριτή είναι οι παρτενέρ των Πούμπουρα,Ζαμπίδη τους οποίους προσπαθούν φυσικά να διώξουν.Εκτός Βελίκοβα είναι και ο χορογράφος της Μανωλίδου αλλά αυτή έχει τις πλάτες του καναλιού.Μάλιστα οι χορογράφοι που έχουν αποχωρήσει έχουν επικοινωνία με την Βελίκοβα για να λένε παντού τα καλύτερα γι’αυτή γιατί αλλιώς θα πρέπει να να ξεχάσουν του χρόνου το «Dancing with the stars».

-Το κανάλι θέλει να κερδίσει η Μανωλίδου για να γίνει επιτέλους αγαπητή στο κοινό και να αναλάβει του χρόνου την παρουσίαση εκπομπής. Γι’αυτό έβαλε project manager-σκηνοθέτη στο show, τον προσωπικό της φίλο Κώστα Βορίδη(αδερφό του Μάκη Βορίδη), τον άνθρωπο που έκανε μαζί της τη «Στιγμή της Αλήθειας».Έτσι η Βελίκοβα βρήκε την ευκαιρία να προωθήσει με κάθε μέσο τα «παιδιά» της όπως αποκαλεί τους χορογράφους που δουλεύουν στις σχολές της και της τα φέρνουν.Μάλιστα από κάποιους, όπως οι παρτενέρ των Γαρδέλη,Μαγγίρα παίρνει επιπλέον πολλά λεφτά κάθε μήνα αφού τους προπονεί,με το αζημίωτο, σχεδόν καθημερινά.

- Σε συνεργασία με τον «ταρίφα», η Βελίκοβα προσπαθεί με την επιλογή της μουσικής να αβαντάρει τους δικούς της και να κάνει τη ζωή δύσκολη στους άλλους.Δείτε για παράδειγμα το αβαντάρισμα του Γαρδέλη στο Paso Doble με το κομμάτι που του έδωσαν ενώ θυμηθειτε τι έδωσαν στον Πούμπουρα ή το κομμάτι που έδωσαν στον Ζαμπίδη στο freestyle.Μάλιστα επιλέγει για τους δασκάλους της και τη Μανωλίδου κομμάτια γνωστά που έχουν ήδη χορογραφηθεί στο “Dancing with the stars” του εξωτερικού.Έτσι οι αγαπημένοι της χορογράφοι απλώς αντιγράφουν από το youtube ενώ οι μη εκλεκτοί πρέπει να φτιάξουν σε χρόνο dt νέες χορογραφίες.Για παράδειγμα, η χορογραφία της Μανωλίδου στο τσα-τσα-τσα είναι πιστή αντιγραφή της χορογραφίας στον ίδιο χορό της Πάμελα Άντερσον.

-Η Βελίκοβα περηφανεύεται, μπροστά μας, για το πως επηρεάζει τους άλλους κριτές επειδή δεν γνωρίζουν την τεχνική των συγκεκριμένων χορών.Αν θυμάστε την τεχνική τη θυμάται μόνο στα ζευγάρια που δεν χορεύουν οι δασκαλοί της.Καυχιέται επίσης για το πως κοροιδεύει του Έλληνες, αφού όπως λέει, αν τα έκανε αυτά στη Βουλγαρία θα την είχαν πάρει με τα γιαούρτια!

-Ακόμα και μία δική της δασκάλα, που δεν έχει βγει ακόμα από το αυγό της,η παρτενέρ του Βλάχου, Μαρία Αντιμισάρη, νιώθοντας πολύ έξυπνη με τη Βελίκοβα στο πλευρό της, κορόιδεψε το τηλεοπτικό κοινό λέγοντας δημόσια ψέμματα ότι δεν πληρώνεται.Μπορώ να αποδείξω με φωτοτυπίες πόσα παίρνει μεικτά και πόσα καθαρά για κάθε live γι’αυτό καλύτερα να σταματήσει να κοροιδεύει τους τηλεθεατές .

-Βλέπω τους επώνυμους που υποτίθεται ότι χορεύουν για φιλανθρωπικό σκοπό να διαψεύδουν τις καταγγελίες που γίνονται και να κοροιδεύουν χωρίς καμμία ντροπή τον κόσμο σε τέτοιες μάλιστα εποχές.Σταματήστε τα ψέμματα γιατί έχω και για σας φωτοτυπίες για να σας εκθέσω ανεπανόρθωτα!

-Γιάννη Λάτσιε δεν μπορώ να γνωρίζω τι ξέρεις και τι δεν ξέρεις όμως κάθε Κυριακή νομιμοποιείς όλα αυτά με την παρουσία σου. Πρέπει να βάλεις στον πάγο τον “ταρίφα” και να στείλεις στο σπίτι της την απίθανη κριτή. Αλλιώς θα αναγκαστώ να δώσω στη δημοσιότητα όλο το πλούσιο οπτικό και ηχογραφημένο υλικό που έχω και με το οποίο αποδεικνύονται όχι μόνο όσα είπα σήμερα αλλά και πολλά άλλα για τον κύριο Κρύο και την κυρία Βελίκοβα. Δεν μίλαγα τόσο καιρό για να μαζέψω όλες τις αποδείξεις στα χέρια μου.Κάνε κάτι, γιατί αν κάνω τις αποκαλύψεις, οι τηλεθεατές δεν πρόκειται να εμπιστευτούν ξανά τον antenna και πολλοί συνάδελφοί μου μαζί μένα θα μείνουμε χωρίς δουλειά!

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

Ένας αγανακτισμένος εργαζόμενος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου