Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Συνελήφθη στην Ελλάδα διάσημη πορνοστάρ

Ήρθε στην Ελλάδα για να πρωταγωνιστήσει σε ερωτικό σόου μαζί με τον Ίαν Σκοτ, διάσημο πλέον στην χώρα μας ως παρτενέρ της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο περίφημο dvd. Είναι ίσως η πιο γνωστή πορνοστάρ στην Γαλλία. Ωστόσο συνελήφθη από τις ελληνικές αρχές, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και πιθανότατα θα απουσιάσει από το σόου. Ο λόγος; Το γεγονός ότι προφανώς είπε να εκμεταλλευθεί και για εξτρά έσοδα την παρουσία της στην χώρα μας κλείνοντας ερωτικά ραντεβού.

Η γαλλίδα πορνοστάρ Λίζα Ντελ Σιέρα έχει γυρίσει περισσότερες από 100 πορνοταινίες. Ήρθε στην Ελλάδα για να συμμετάσχει στην «Erotica» που ξεκινά σήμερα, όπου μάλιστα θα ήταν παρτενέρ του συμπατριώτης της Ιαν Σκοτ. Πρόκειται για την γνωστή ετήσια έκθεση που διοργανώνεται φέτος για τρίτη σερί χρονιά και θα διαρκέσει ως και την Κυριακή. Δεν αποκλείεται μάλιστα οι δύο διάσημοι πορνοστάρ που κλήθηκαν ως γκεστ σταρς στην Αθήνα να έχουν γυρίσει και ταινίες μαζί, δεδομένης της αναγνωρισιμότητας αλλά και της κοινής καταγωγής τους.

Ωστόσο η Ντελ Σιέρα το πιθανότερο είναι τελικά να μην παραστεί στην «Erotica». Συνελήφθη σε ξενοδοχείο της Αθήνας, μετά από ραντεβού που έκλεισε μαζί της αστυνομικός του Τμήματος Ηθών όταν ακόμα εκείνη βρίσκονταν στην Γαλλία. Η πορνοστάρ είχε δική της ιστοσελίδα στο ίντερνετ και μέσω αυτής δεν πρόβαλε μόνο τις ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει αλλά κανόνιζε και άλλες δραστηριότητες σε ολόκληρο τον κόσμο, όχι απαραίτητα για να καλυφθούν από τις κάμερες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ασφάλεια, η συμφωνία που είχε κλειστεί με τον έλληνα πελάτη της ήταν 250 ευρώ για μισή ώρα απόλαυσης σε πολυτελές ξενοδοχείο της πρωτεύουσας. Αυτό που δεν υπολόγιζε η διάσημη πορνοστάρ ήταν ότι ο πελάτης αυτός θα ήταν αστυνομικός, που μόλις εκείνη έβγαλε τα ρούχα της, εκείνος έβγαλε χειροπέδες. Όχι για κάποιο ερωτικό παιχνίδι, αλλά για αν την συλλάβει...

star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου