Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Αβραμόπουλος: Η ΝΔ θα αναγεννηθεί

Την εκτίμηση ότι η ΝΔ θα αλλάξει σελίδα, ενόψει το Συνεδρίου που θα διεξαχθεί τον Ιούνιο εξέφρασε σήμερα ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΟΔΕ Α4 Βεΐκου-Κουκακίου, στο Κουκάκι.

«Η Νέα Δημοκρατία οδηγείται προς την κορυφαία στιγμή του Συνεδρίου του Ιουνίου. Όλες οι διαδικασίες τηρούνται με ευλάβεια. Και εκείνο που έχει σημασία είναι, ότι ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας -και όχι μόνο- προσδοκά, μέσα από την αναγέννηση του κόμματος, σε μια νέα αξιόπιστη πρόταση διακυβέρνησης για τον τόπο», δήλωσε ο κ. Αβραμόπουλος.

Πρόσθεσε δε: «Θεωρώ, ότι είναι μία ιδιαίτερα κρίσιμη στιγμή για τη λειτουργία του πολιτικού μας συστήματος, το οποίο πρέπει ν΄ αποδείξει στην πράξη, ότι αυτό που είναι και ο σκοπός που υπηρετεί, η κοινωνική συνοχή, η κοινωνική ασφάλεια, η προοπτική και η ελπίδα της Ελληνικής κοινωνίας, είναι στις προτεραιότητές του. Για να γίνει αυτό, πρέπει να προχωρήσει σε θαρραλέες κινήσεις, να περάσει μέσα από αυτή τη διαδικασία του εξαγνισμού του και να στηριχθεί, και πάλι, σε αξίες και σε στόχους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου