Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Η κατάληψη των εκπαιδευτικών στην ΕΡΤ. Το "Πάρτυ" των πολιτικών τελείωσε, όπως είπε κι ο Σιούφας.. Τώρα αρχίζει το Πανηγύρι

Χθες λοιπόν, πάνω που ετοιμαζόταν, η συμπαθέστατη μου - είναι από τα μέρη μου: Κάτω Βροντού-, Μαρία Χούκλη να εκφωνήσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, εισέβαλαν στο Ραδιομέγαρο αδιόριστοι - ωρομίσθιοι καθηγητές και αρχικά υπήρξαν κάποιες συμπλοκές.. Αιτία η εκπομπή, σε διπλανό στούντιο, της εκπομπής του Γιάννη Πολίτη με καλεσμένη την Υπουργό Παιδείας. Η εκπομπή ολοκληρώθηκε και μεταδόθηκε το βράδυ μαγνητοσκοπημένη, ενώ η Υπουργός "διέφυγε" από την πίσω πόρτα.. Το περιστατικό, νομίζω, το γνωρίζουμε όλοι και δεν είναι αυτό το "νέο"..

Το "νέο" είναι ότι "απέναντι" στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη στο MEGA αναλώθηκε το πάνελ στο γεγονός, με όλους τους παριστάμενους εκτός του εκπροσώπου της ΑΔΕΔΥ και δύο ακόμα εξαιρέσεων, που προσπαθούσαν να μας πείσουν για "το ανάρμοστο" της πράξης των καθηγητών, ότι είναι "περιθώριο" και άλλα τέτοια.. . Φυσικά και ο δημοσιογράφος (Γ. Πολίτης) έχει το δικαίωμα να επιλέξει τους καλεσμένους του.. Όμως, για σκεφτείτε: είχανε θέση στη συζήτηση για την Παιδεία οι δημοσιογράφοι Κύρτσος και Παπαχρήστου και δεν είχαν οι εκπαιδευτικοί;;;

Ο "Αποκλεισμός" των ενδιαφερομένων, της "Αντίθετης" και μη "αρεστής" γνώμης από τα κανάλια αρχίζει να τελειώνει, με το Τέλος Εποχής για όλους όσους ευθύνονται και δημιούργησαν την Κρίση στην Ελλάδα. Όσο κι αν τα Μεγάλα Κανάλια προσπαθούν να χρυσώνουν το χάπι και να παρουσιάζουν στην Ελληνική Κοινωνία μια ψεύτικη και εξόφθαλμα αναληθή - ωραιοποιημένη κατάσταση, τόσο θα εξαγριώνεται ο απλός κόσμος.. .

Το γεγονός ότι σε τρεις ημέρες ο κόσμος επιτέθηκε σε έναν Βουλευτή (Κακλαμάνης) και μια Υπουργό δείχνει τις άγριες διαθέσεις του λαού. Όσο η Κυβέρνηση δεν θέλει ή αδυνατεί να βάλει τους κλέφτες φυλακή, να δημεύσει τα κλεμμένα και όλα τα σχετικά.. Οι εξεγέρσεις και οι διαδηλώσεις προδιαγράφονται σαν καθημερινότητα στο άμεσο μέλλον.. .

Η Γαλλική Επανάσταση ξεκίνησε από ένα καφάσι πορτοκάλια που έπεσε στη λαϊκή, τότε, αγορά.. Η Ελληνική Εξέγερση θα ξεκινήσει με πολύ λιγότερα.. . ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ..  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου