Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Πιθανές συλλήψεις για τρομοκρατία

Συνελήφθησαν οι δράστες ληστείας σε πολυκατάστημα επί της Πειραιώς. Ο ένας εκ των δύο ήταν επικηρυγμένος για συμμετοχή στους «ληστές με τα μαύρα» .

Σημαντικές εξελίξεις σημειώθηκαν τη νύχτα στην υπόθεση των δραστών της αιματηρής ληστείας στο Praktiker στον Ταύρο και τη σύλληψη δύο ατόμων που θεωρούνται ύποπτα για τη ληστεία αυτή.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, ο ένας από τους δύο συλληφθέντες, που τραυματίστηκε στα πόδια από σφαίρες αστυνομικών, δεν είναι ο καταζητούμενος για την υπόθεση της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» που δήλωσε αρχικά ο ίδιος, αλλά ένας από τους επικηρυγμένους με 600.000 ευρώ «ληστές με τα μαύρα» . Ο συγκεκριμένος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Ιπποκράτειο.

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία εξετάζει το ενδεχόμενο οι συλληφθέντες να είναι μέλη άλλης τρομοκρατικής οργάνωσης. Επίσης, εκτιμά ότι στη ληστεία στο Praktiker, κατά την οποία οι δύο ληστές πυροβόλησαν και τραυμάτισαν σοβαρά υπάλληλο, ήταν και άλλοι συνεργοί τους, γιατί στην κατοχή των δύο συλληφθέντων δεν βρέθηκαν τα 50.000 ευρώ που ήταν η λεία της ληστείας.

Ανακοινώσεις για την υπόθεση αναμένονται από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου