Κυριακή 9 Μαΐου 2010

Τράμπα Γκέκα -Τζιμπούρ σκέφτονται στην ΑΕΚ!

Κόλπο γκρόσο με τον Φάνη Γκέκα προσπαθούν να κάνουν στην ΑΕΚ! Ο ποδοσφαιριστής αρέσει πολύ στον Μπάγεβιτς, είναι και Ελληνας, όπως, δηλαδή, επιθυμεί ο 62χρονος που θέλει να ελληνοποιήσει ξανά την Ενωση και ο Αδαμίδης θα επιχειρήσει να κάνει ό,τι καλύτερο δυνατό για να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα.

Το σενάριο είναι ένα και απλό: τράμπα του Φάνη με τον Τζιμπούρ! Αυτό σκέφτονται στην ΑΕΚ και έβαλαν ήδη μάνατζερ που λειτουργεί για λογαριασμό της Ενωσης και έχει καλά κονέ στη Γερμανία να βολιδοσκοπήσει τη Λεβερκούζεν (στην οποία ανήκει ο Γκέκας), για το αν θα την ενδιέφερε μια τέτοια ανταλλαγή. Οι «κιτρινόμαυροι» θα επιδιώξουν να βάλουν και ένα ποσό στα ταμεία τους από αυτή την συνεργασία, το οποίο σίγουρα δεν θα ξεπερνάει πλέον το 1 εκατ. ευρώ. Αν όντως καταφέρουν να επιτύχουν κάτι τέτοιο πάντως, θα είναι αναμφίβολα πανευτυχείς στο στρατόπεδο του «Δικεφάλου». Λογικό αφού και έναν πάρα πολύ σπουδαίο ποδοσφαιριστή θα έχουν καταφέρει να εντάξουν στο δυναμικό τους, αλλά ταυτόχρονα και κάποια σημαντικά χρήματα θα εξασφαλίσουν.

Εκεί που στηρίζονται οι «κιτρινόμαυροι» και ελπίζουν για την πραγματοποίηση μιας τέτοιας μεταγραφής (που φυσικά και δεν είναι εύκολη), είναι στο γεγονός ότι ο Γκέκας δεν θέλει ούτε καν να σκέφτεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο Λεβερκούζεν! Είναι τσακωμένους με τους ιθύνοντες της Λεβερκούζεν και με το προπονητικό επιτελείο και δεν θέλει να επιστρέψει στην ομάδα του. Την ίδια ώρα, δεν θέλει να παίξει ούτε στη 2η κατηγορία της Μπουντεσλίγκα, απ’ όπου έχει κάποιες κρούσεις και έτσι η προοπτική της ΑΕΚ ίσως να μην του φαίνεται πλέον άσχημη.

Ενα ζήτημα βέβαια είναι το συμβόλαιό του. Αξιώνει κοντά στα 900.000 ευρώ, χρήματα που δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρει στην Ενωση. Ενα συμβόλαιο όμως κοντά στα 600.000 ευρώ, συν αρκετά μπόνους, μπορεί να το κλείσει με τον Αδαμίδη. Οχι όμως περισσότερα, με βάση τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή την περίοδο ο «Δικέφαλος».

Δεν είναι μεγάλη πάντως η απόκλιση προκειμένου να δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές, δεδομένης και της παρουσίας του Μπάγεβιτς στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, την οποία μετράει ιδιαίτερα ο κάθε Ελληνας ποδοσφαιριστής. Αν τα μπόνους είναι ικανοποιητικά, όλα μπορούν να συμβούν. Οπως και να ’χει, η όλη κουβέντα θα ξεκινήσει αφότου πράγματι ενδιαφερθεί η Μπάγερ για τον Τζιμπούρ.

- Στην ΑΕΚ προετοιμάστηκαν με μεγάλη πειθαρχεία και προσήλωση αυτές τις μέρες για την αυριανή αναμέτρηση με τον Αρη στο ΟΑΚΑ. Ξέρουν πως δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για απώλεια βαθμών αφού αν πάρουν αποτέλεσμα οι Θεσσαλονικείς στην Αθήνα, τότε θα έχουν αναμφίβολα τον πρώτο λόγο για να μη βγουν τελευταίοι στα πλέι οφ. Οι Ενωσίτες δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται την προοπτική της 4ης θέσης. Ξέρουν ότι σε μια τέτοια περίπτωση θα αναγκαστούν να ξεκινήσουν προετοιμασία από τα μέσα Ιουνίου και αυτό τους κάνει να τρέμουν! Καλοκαιριάτικα προετοιμασία στην Αθήνα των 40 βαθμών Κελσίου δεν είναι και ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε μια ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου