Κυριακή 2 Μαΐου 2010

«Παγωμάρα» και σιωπητήριο στους υπουργούς

Μόλις έκλεισαν οι κάμερες το πρωί στο υπουργικό συμβούλιο, δόθηκε εντολή να μην προβούν σε δηλώσεις. Το σιωπητήριο της ημέρας, δεν μπορούσε να κρύψει τη δυσφορία πολλών από αυτών, και κυρίως κατά του Γ. Παπακωνσταντίνου.

«Παγωμάρα» επικράτησε μεταξύ των περισσότερων υπουργών για το σκληρό περιεχόμενο των μέτρων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, έστω κι αν αμβλύνθηκαν κάπως οι εντυπώσεις από τη διάσωση του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα.

Εκτός από «παγωμάρα» όμως επικράτησε και μεγάλη γκρίνια για τον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, για την έλλειψη έγκαιρής ενημέρωσής τους, όπως του καταλογίζουν, σχετικά με το «που πήγαινε το πράγμα».

Αλλά και επί της ουσίας των μέτρων πολλά λέγονται και ακούγονται στο παρασκήνιο για γκρίνια επίσης, που σε μία τουλάχιστον περίπτωση φέρεται ότι θα προκαλούσε την παραίτηση του υπουργού Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδου. Αλλά επειδή ο τελευταίος φέρεται να έχει παραιτηθεί καμιά… δεκαριά φορές μέχρι τώρα, ας είμαστε επιφυλακτικοί για το τι είναι αλήθεια και τι όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου