Σάββατο 29 Μαΐου 2010

ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ.. Χειρότεροι από τους πολιτικούς είναι οι Έλληνες Δικαστές !

Εμείς το φωνάζουμε εδώ και τρεις περίπου μήνες... Σε ότι αφορά τη διακίνηση και αποδοχή από πολιτικούς "μαύρου" χρήματος δεν υπάρχει "ασυλία" ! Ούτε βουλευτική, ούτε υπουργική, ούτε καν "Πρωθυπουργική" !

Αυτό λένε οι κοινοτικές οδηγίες για το "μαύρο" χρήμα που έχουν ενσωματωθεί στην Εθνική νομοθεσία εδώ και δέκα περίπου χρόνια.. Όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο κοροϊδεύει τον κόσμο.. Όχι μόνον δεν υπάρχει "ασυλία" αλλά, δεν υφίσταται και "παραγραφή" για τουλάχιστον 15 χρόνια για τέτοιου είδους αδικήματα.

Έτσι, εντύπωση προκαλεί η ουσιαστική και πραγματική άρνηση της Ελληνικής Δικαιοσύνης να εφαρμόζει το νόμο για πολιτικά πρόσωπα και επιχειρηματίες την ίδια ώρα που κατάσχονται περιουσίες πολιτών για πολύ , πολύ λιγότερα.. Αυτό αποδεικνύει η άρνηση της Δικαιοσύνης τόσα χρόνια να αποδώσει κατηγορίες τον π. Υπουργό κ. Τ. Μαντέλη για "ξέπλυμα μαύρου χρήματος" . Το ίδιο φυσικά ισχύει και για πολλούς ακόμα πολιτικούς αφού καλοθελητές αναφέρουν ότι, μόνον από τη σημερινή Βουλή ζήτημα αν πενήντα (50) πολιτικοί είναι καθαροί.. !

Η Δικαιοσύνη φυσικά δεν χρειάζεται ουσιαστικά τη Βουλή για την επιβολή του νόμου σε πολιτικούς διότι, τα περί "ασυλίας" και "παραγραφών" είναι για να κοροϊδεύουν τον κόσμο αφού, οι κοινοτικές οδηγίες για το "μαύρο" χρήμα είναι σαφείς και έχοντας εναρμονιστεί από καιρό η Εθνική νομοθεσία με αυτές δίνουν το δικαίωμα στην Ελληνική Δικαιοσύνη να ασκήσει ανεπηρέαστη το έργο της.

Είναι σαφές, όμως, ότι οι δικαστές είναι πιο βουτηγμένοι στο βούρκο από τους πολιτικούς, οι οποίοι τελευταίοι, υπό την ανοχή και ενοχή των πρώτων λειτουργούν.. !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου