Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Να καταθέσουν στις εξεταστικές Σημίτης και Καραμανλής ! Ο Μητσοτάκης πάντως θα πάει !

Υπέρ της κλήσης στις εξεταστικές επιτροπές των πρώην πρωθυπουργών Κ. Σημίτη και Κ. Καραμανλή, για Siemens και Βατοπέδι αντίστοιχα, τάχθηκε σήμερα η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84».

«Γιατί είναι κακό να πάνε στις εξεταστικές επιτροπές; Και ο Κ. Μητσοτάκης ήταν πρωθυπουργός και είπε, ότι την ώρα που θα τον καλέσουν να πάει για τη Siemens, θα πάει ευχαρίστως ή σε οποιαδήποτε άλλη εξεταστική. Και πιστεύω ότι και οι πρωθυπουργοί -που σίγουρα δεν κατηγορούνται, να το ξεκαθαρίσουμε- μπορούν, ενδεχομένως, να συνεισφέρουν με την άποψή τους είτε δια υπομνήματος, είτε δια της παρουσίας τους» υποστήριξε η κ. Μπακογιάννη.

Σε άλλο σημείο, η κ. Μπακογιάννη τόνισε αυτή τη στιγμή, αυτό το οποίο χρειάζεται είναι να καταλάβουν όλοι το μέγεθος του προβλήματος και να συμπεριφερθούν ανάλογα. «Άρα, οφείλουμε εμείς -καλώς ή κακώς, μας έλαχε ο κλήρος σε αυτή τη Βουλή- να αποδείξουμε ότι έχουμε αντοχές, είμαστε έτοιμοι να κόψουμε οτιδήποτε είναι αρνητικό ή κακό και μπορούμε, αν μη τι άλλο, να “βάλουμε το νερό στο αυλάκι”, για ένα καλύτερο αύριο» συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου