Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Διάψευση από το ΚΚΕ περί παρεμπόδισης εισόδου τουριστών στην Ακρόπολη

Ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του ΚΚΕ σχετικά με την ανάρτηση πανό στην Ακρόπολη.

Σχετικά με την ανάρτηση πανό στην Ακρόπολη από μέλη του σήμερα το πρωί, το ΚΚΕ προέβη στην εξής ανακοίνωση, κατηγορώντας την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ για «ψεύδη» : «Αποτελεί ψεύδος και συκοφαντία ο ισχυρισμός του κυβερνητικού εκπροσώπου και ορισμένων ΜΜΕ, προεξάρχοντος του ΣΚΑΪ, ότι τα μέλη του ΚΚΕ που ανάρτησαν πανό στην Ακρόπολη παρεμπόδιζαν την είσοδο τουριστών. Η αλήθεια είναι ότι με παρέμβαση των μελών του ΚΚΕ άνοιξε η πύλη της Ακρόπολης για όλους τους επισκέπτες που κρατούσαν κλειστή οι αρμόδιοι με άνωθεν εντολή. Όμως η είσοδος των τουριστών απαγορεύτηκε και πάλι από την αστυνομία».

«Τα μέλη του ΚΚΕ απέσυραν τα πανό και αποχώρησαν όταν έκριναν ότι το μήνυμα των πανό είχε φτάσει στους αποδέκτες του. Για μια ακόμα φορά η κυβέρνηση και οι κάθε λογής σύμμαχοί της επιχειρούν να κάνουν το άσπρο - μαύρο. Ματαιοπονούν αν νομίζουν ότι με συκοφαντίες και απειλές μπορούν να κάμψουν το ΚΚΕ, ώστε να πάψει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της οργάνωσης της λαϊκής πάλης και αντεπίθεσης. Αυτοί θέλουν το λαό με σκυμμένο το κεφάλι, για να περάσουν τα βάρβαρα μέτρα που τον καταδικάζουν στη φτώχεια, ενώ διασφαλίζουν τη μεγάλη κερδοφορία των μονοπωλίων».

«Το μήνυμα του ΚΚΕ προς τον ελληνικό λαό και τους λαούς της Ευρώπης «ξεσηκωθείτε» θα ακούγεται διαρκώς όλο και πιο δυνατά και θα γίνεται πράξη από όλο και περισσότερους. Για τη χώρα αποτελεί τιμή και όχι δυσφήμιση η αγωνιστική δράση του ΚΚΕ, των εργαζομένων, του λαού. Δυσφήμιση αποτελεί η πολιτική που ενώ σφάζει το λαό, τον καλεί σε υποταγή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου