Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Νοσοκομείο Δράμας.. Η αναίδεια στο Μεγαλείο της...

Στα Νοσοκομεία όλης της χώρας οι Έλληνες καταλήγουν εξ' ανάγκης και όχι γιατί τους αρέσει.. Έτσι, δεν πάνε εκεί για "καφέ" ή λένε "..τι έχουμε να κάνουμε τώρα ; 2 τη νύχτα ; ας πάω μια βόλτα στο Νοσοκομείο.. " !

Πέρα από όλα τα γνωστά προβλήματα του χώρου, διαφθορά, ασυδοσία, μίζες και φακελάκια, ο ασθενής, ειδικά στα "έκτακτα περιστατικά" , έχει να αντιμετωπίσει -μαζί με τον πόνο του- και την αναισθησία, την ξετσιπωσιά και την αναίδεια γιατρών και νοσηλευτών.. Ειδικά των ειδικευομένων.. !

Στο Νοσοκομείο Δράμας το ποτήρι ξεχείλισε.. Νεαροί γιατροί , ειδικευόμενοι, μιλούν αναιδέστατα στους ασθενείς, παρενοχλούν σεξουαλικά το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό μπροστά στα μάτια των ασθενών, δίχως ντροπή, δίχως τσίπα.. Κι αν μιλήσει ή διαμαρτυρηθεί κανείς τότε κλείνει ένα 8ωρο αναμονής στα ΤΕΠ.. Πιτσιρικάδες γιατροί, 27-28 χρονών, νομίζοντας ότι γίνανε Πρωθυπουργοί φέρονται με αισχρό και ανέντιμο τρόπο σε ηλικιωμένους και μεγαλύτερους τους..

Οι Διευθυντές των τμημάτων τα ίδια.. Αν, μάλιστα, έχεις την τύχη-ατυχία να "πέσεις" σε "Ελληνοπόντιο" γιατρό θα βιώσεις το ρατσισμό αντιστρόφως μέσα στην ίδια σου την πατρίδα ! Κι ενώ κι εγώ είμαι Πόντιος και συμπαθώ ιδιαιτέρως τους μετανάστες λόγω βιωμάτων, τρελαίνομαι με τέτοιους τύπους.. Ανεκδιήγητους..

Αν η νέα Διοίκηση του Νοσοκομείου Δράμας δεν φροντίσει σύντομα να κάνει κάτι με όλους αυτούς, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που νομίζουν ότι "πιάσανε τον Πάπα απ' τα.." θα αρχίσει να ισχύει το ρητό... " ..όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος.." . Θα πέσει πολύ ξύλο σύντομα.. Και σίγουρα δε θα φταίνε οι ασθενείς..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου