Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

ΛΑΟΣ: Δίνει 1 εκατ. ευρώ στο Ταμείο για τη Φτώχεια. Πάλι "εφετζιλίκια"...

Πρόσκληση στους πολιτικούς αρχηγούς να μην αρνηθούν τη συμμετοχή τους στο συμβούλιο αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας απηύθυνε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης.

Ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι δεν μπορεί να αντιληφθεί πώς είναι δυνατόν να προσκαλεί ο ανώτατος άρχων τους πολιτικούς αρχηγούς και να εφευρίσκονται προφάσεις για άρνηση της προσκλήσεως.

Ωστόσο, το μεσημέρι ανακοινώθηκε ότι «μετά τη διαπιστωθείσα άρνηση των πολιτικών αρχηγών να μετάσχουν στο συμβούλιο υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, ζήτησε να επισκεφθεί τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλια. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Προεδρικό Μέγαρο».

Στο μεταξύ, ο Γ. Καρατζαφέρης τάχθηκε υπέρ της σύστασης εξεταστικής επιτροπής για την οικονομία, λέγοντας πως από τη στιγμή που φτάσαμε στη δίνη του ΔΝΤ, πρέπει να ψάξουμε τις ευθύνες και κάποιοι πρέπει να πάνε στη φυλακή.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε ότι το κόμμα του έδωσε 1 εκατ. ευρώ στο Ταμείο για τη Φτώχεια και τόνισε ότι «δεν ξέρουμε ακόμα πού είναι η επιταγή. Την ψάχνουμε. Τόσο σοβαρό κράτος έχουμε. Πιστεύω, όμως, ότι αυτό είναι μια συλλογική ευθύνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου