Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Έκανε μήνυση στη μητέρα του για το Facebook!

Ένας 16χρονος στις ΗΠΑ, ετοιμάζεται να κάνει μήνυση στην μητέρα του, με την κατηγορία ότι παραβίασε τα προσωπικά του δεδομένα στο Facebook.

Η μητέρα του υποστηρίζει ότι είδε κάποια στιγμή στο Facebook ότι ο γιος της οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα ένα βράδυ, έπειτα από τσακωμό με μια νεαρή.

Η αδιάκριτη μαμά κατηγορείται ότι μπήκε στο προφίλ του γιου της, άλλαξε τον κωδικό εισόδου και έγραψε κάποια πράγματα που στο γιο της μάλλον φάνηκαν δυσφημιστικά.

Ο 16χρονος εξοργίστηκε πολύ από την πρωτόγνωρη κίνηση της μητέρας του και σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση για παρενόχληση.

Η νομοθεσία της πολιτείας του Αρκάνσας όπου και κατοικεί ο 16 χρόνος με τη μητέρα του, είναι αρκετά ασαφής και οι δικαστικές αρχές θα έχουν δύσκολο έργο, σε περίπτωση που ο νεαρός υλοποιήσει την απειλή του.

Η μητέρα από την άλλη ισχυρίζεται το έκανε για το καλό του παιδιού της κι εμφανίζεται αποφασισμένη να πολεμήσει για τη δικαίωσή της.

Δήλωσε μάλιστα χαρακτηριστικά πως δε θα το αφήσει έτσι και οτι η υπόθεση θα αποτελέσει προηγούμενο για όλους τους γονείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου