Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Η διαγραφή Παυλίδη στη ΝΔ από Σαμαρα, από το "κολιέ" των σκανδάλων της ΝΔ...

Όσοι γνωρίζουνε τα πράγματα μιλούσανε ευθέως, γι' αυτό που τις τελευταίες ημέρες τους μετέφερε το πολιτικό ρεπορτάζ,  για το άνοιγμα του χορού των διαγραφών στη ΝΔ. Μάλιστα, οι πληροφορίες ανέφεραν και ως πρώτο "θύμα" τον πρώην Υπουργό Αρ. Παυλίδη, ενώ τις τελευταίες ώρες ο Αντ. Σαμαράς μιλούσε ανοιχτά για "διαγραφή" του παρελθόντος... .

Πάντως, αυτή η κίνηση, που ξεκινά με τη διαγραφή του "πιο αδύναμου κρίκου" θα έλεγε κανείς στο "κολιέ" των σκανδάλων της ΝΔ, αναμένεται να μην προσφέρει θεαματικά αποτελέσματα στα ποσοστά του κόμματος καθώς ο κόσμος αναμένει πιο τρανταχτα ονόματα και κινήσεις.. Το "Ρίχτε Αίμα στην Αρένα" δεν έχει ξεχαστεί ενώ, απεναντίας, ανοιχτά ο κόσμος το φωνάζει ακόμα και στον Πρωθυπουργό όταν παραβρίσκεται σε δημόσιες εκδηλώσεις και επισκέψεις του ανά την Ελλάδα..

"Επιτέλους, θα πάνε φυλακή;;", ρωτά φωναχτά ο κόσμος τον Πρωθυπουργό.. . Επομένως,  η κίνηση αυτή του Προέδρου της ΝΔ μπορεί να σηματοδοτεί την αρχή των εξελίξεων, που ενδεχομένως να "λύσει" και τα χέρια της συμπολιτεύσεως για πιο δραστικές και ουσιαστικές κινήσεις, όμως πρέπει να συνεχιστεί.. Κι ο κατάλογος είναι μεγάλος και "βαρύς".. Πιο βαρύς κι απ' τα κιλά ορισμένων, κυριολετκικά και μεταφορικά.. .

(φώτο hakis-hakis.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου