Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Στο νοσοκομείο θα παραμείνει για μια εβδομάδα ο Ανδρέας Λοβέρδος

Από φλεγμονή στην κοιλιακή χώρα πάσχει ο Υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ν.Ι.Μ.Τ.Σ.

Στον υπουργό χορηγείται φαρμακευτική αγωγή και οι θεράποντες ιατροί ευελπιστούν ότι θα αποφύγει την επέμβαση. Ωστόσο, θα χρειαστεί να παραμείνει στο νοσοκομείο για περίπου μια εβδομάδα.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, "ο κλινικοεργαστηριακός έλεγχος που διενεργήθηκε στο ΝΙΜΤΣ έδειξε φλεγμονώδη νόσο στη σύστοιχο περιοχή. Η γενική κατάσταση του ασθενούς είναι πολύ καλή και ως εκ τούτου αντιμετωπίζεται με συντηρητική αγωγή".

Mε δήλωση του ο κ. Λοβέρδος ευχαριστεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων Βέροιας, Νάουσας και Ν.Ι.Μ.Τ.Σ., καθώς και όσους επικοινώνησαν μαζί του.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στις 3:30 τη νύχτα Της Κυριακής του Πάσχα, προς Δευτέρα, από την Βέροια στην Αθήνα ο υπουργός Βρισκόταν οικογενειακά στον τόπο καταγωγής της συζύγου του, στο Πολυνδένδρι Ημαθίας για τον εορτασμό του Πάσχα.

Το απόγευμα της Κυριακής αισθάνθηκε έντονους πόνους στην κοιλιά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας. Εκεί όμως δεν κατέστη δυνατόν να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, δεδομένου ότι δε λειτουργούσε ο αξονικός τομογράφος, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Νάουσας.

Μετά τις εξετάσεις επέστρεψε και πάλι στο Νοσοκομείο Βέροιας, απ’ όπου με ασθενοφόρο, στις 3:30 τη νύχτα, συνοδεία γιατρού ξεκίνησε η μεταφορά του προς Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου