Σάββατο 24 Απριλίου 2010

Ξανά τα ίδια η Ναόμι

Tη μία πετάει κινητά στη γραμματέα της, την άλλη αρχίζει στις σφαλιάρες τους βοηθούς και τους σοφέρ της, την άλλη καταδικάζεται για βιαιοπραγία…

Ο λόγος για το super model Naomi Campbell που αυτή τη φορά τα έβαλε με ένα τηλεοπτικό συνεργείο του ABC. Βλέπετε η δημοσιογράφος έκανε δύσκολες και δυσάρεστες ερωτήσεις, που δεν άρεσαν καθόλου στη ντίβα της μόδας, η οποία εκνευρίστηκε.

Τώρα θα αναρωτιέστε τι ρώτησε η δημοσιογράφος; Τη ρώτησε λοιπόν αν έλαβε ως δώρο ένα «ματωμένο διαμάντι», αυτά δηλαδή που βρίσκουν στην Αφρική υπό την απειλή όπλων και με τη συνοδεία πολύ ξύλου, ταλαίπωροι άνθρωποι που έχουν απαχθεί από παραστρατιωτικούς και απασχολούνται ως δούλοι. Αμέσως, το όμορφο προσωπάκι της Campbell σούφρωσε, τα μάτια της έβγαλαν σπίθες και με το ζόρι κράτησε την ψυχραιμία της.

Ξεκαθάρισε ότι δεν έλαβε ποτέ τέτοιο δώρο και πως δεν πρόκειται να απαντήσει σε καμία άλλη ερώτηση για το θέμα αυτό. Έλα όμως που η δημοσιογράφος επέμενε… Σηκώθηκε λοιπόν και η μαύρη γαζέλα και όπως απομακρυνόταν έριξε ένα… ωραιότατο χαστούκι στον cameraman!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου