Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Η. Ψινάκης «Θέλω τον δήμο της Αθήνας»

«Είναι σαφής στις προθέσεις του ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης αποκαλύπτει τα άμεσα σχέδιά του, τα οποία περιλαμβάνουν κατά κύριο λόγο εμπλοκή του στην πολιτική ζωή της χώρας.

Ο έξυπνος, εκκεντρικός και επιτυχημένος μάνατζερ, μιλάει για όλα με το γνωστό του χιούμορ, όμως δεν κάνει καθόλου αστεία όταν μιλάει για την πρόθεσή του να κατέβει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Αν του γινόταν δηλαδή πρόταση για κάτι τέτοιο, ο Ηλίας Ψινάκης ξεκαθαρίζει πως θα δεχόταν αμέσως: «Αν μου γίνει αυτή η πρόταση κι έχει όλες τις προοπτικές για να μπορέσω να τα καταφέρω, τότε ναι, τον θέλω τον δήμο της Αθήνας. Τότε θα συμφωνήσω να διεκδικήσω τη δημαρχία».

Σε ό,τι αφορά τώρα την κόντρα του με την Ευγενία Μανωλίδου στο «Ελλάδα έχει ταλέντο», ο Ηλίας Ψινάκης ξεκαθαρίζει: «Ασφαλώς και δεν είναι στημένη η κόντρα μας. Απλά, ανέβασε την τηλεθέαση στα ύψη. Εγώ διαφωνώ με την κυρία Μανωλίδου και με τον Βαγγέλη –και αυτό πολλές φορές μας αναγκάζει να φτάσουμε στα άκρα».

Σε ό,τι αφορά τώρα το διαζύγιο Μενεγάκη-Λάτσιου, ο ίδιος σχολιάζει: «Έπαθα σοκ και δεν το πίστεψα. Νόμιζα ότι είναι ένα απ’ αυτά τα ηλίθια δημοσιεύματα. Και ο Γιάννης και η Ελένη είναι χρόνια φίλοι μου και τους αγαπάω και τους δύο… Η Ελένη είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Δεν έχει κάνει ποτέ κακό σε κανέναν και εγώ προσωπικά τη λατρεύω. Επαγγελματικά, είναι η βασίλισσα της πρωινής ζώνης».

hbnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου