Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Ξεκινά η «γαλάζια μάχη» από τα Μέσα Ενημέρωσης

Σύμφωνα με τη θεωρεία της Ρηγίλλη, αμέσως μετά το Πάσχα θα αρχίσει να φαίνεται η δυσφορία του κόσμου για τα οικονομικά μέτρα, με τη μεγάλη μείωση των μισθών και των συντάξεων, σε συνδυασμό με την πρώτη εικόνα από τα νέα φορολογικά μέτρα, που όως ελπίζουν στο γαλάζιο στρατόπεδο, θα προκαλέσουν μια δυσφορία που προβλέπεται να κλιμακωθεί το Φθινόπωρο με μαζικές κινητοποιήσεις.

Ο Α. Σαμαράς έχει ήδη δώσει τις αναγκαίες εντολές προς τους υπεύθυνους των Τομέων Ευθύνης της Ν.Δ. να σηκώσουν τους τόνους της αντιπαράθεσης.

Πάντως, ο πρόεδρος της Ν.Δ. κάνει σαφές ότι αυτή η αντιπαράθεση θα πρέπει να γίνεται χωρίς «λαϊκισμό», αλλά με λογικά επιχειρήματα, αντλούμενα από τη σημερινή πραγματικότητα, δίνοντας έμφαση κυρίως στη νέα δυναμική που θέλει να αποπνεύσει η παράταξη, έτσι όπως θέλει να φανεί και κατά τις εργασίες του 8ου Τακτικού Συνεδρίου τον Ιούνιο, στο οποίο θα πρέπει το κόμμα να φτάσει όσο το δυνατό με τα πλέον «θετικά» αντιπολιτευτικά στοιχεία.

Έτσι, ο κ. Σαμαράς έχει τονίσει ιδιαιτέρως ότι αμέσως μετά το Πάσχα θα πρέπει οι βουλευτές και τα κομματικά στελέχη να βγαίνουν πιο συχνά και πιο δυναμική στη «μάχη» των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, κυρίως στα τηλεοπτικά κανάλια και στα ραδιοφωνικά προγράμματα, προσπαθώντας να δώσουν με σθένος τα στοιχεία που χειρίζεται η Ν.Δ. στα καυτά προβλήματα της καθημερινότητα των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου